Erikoishaastattelu: Aleksi Toivonen ja CAGE:n tulevaisuus

Haastattelimme CAGE-promootion uusinta vahvistusta. Menestyneen ammattilaisvapaaottelu-uran tehnyt Aleksi Toivonen on erinomainen lisä suomalaisorganisaatiolle.

CAGE 52 -illassa kuvatussa haastattelussa Aleksi Toivonen kertoo uudesta roolistaan CAGE MMA FINLAND -promootion urheilijayhteyspäällikkönä ja apulaistuottajana.

Toivonen joutui hiljattain luopumaan menestyksekkäästä ammattilaisottelijan urastaan loukkaantumisten johdosta. Ennen uran päätöstä Toivonen otteli massiivisessa ONE FC -promootiossa ja kuului sen sisäpiiriin ollessaan Evolve MMA:n tiimin jäsen noin kahden ja puolen vuoden ajan.

Toivonen haluaa ammentamillaan opeillaan kehittää CAGE:n toimintaa ja samalla suomalaista vapaaottelua. Hän uskoo, että hänellä on paljon annettavaa lajille ja uudelle työnantajalleen. Selkeästi artikuloivaa ja kantojaan perustelevaa Toivosta on helppo uskoa.

Haastattelussa käsittelemme muun muassa CAGE:n tulevaisuuden näkymiä ja sitä, mitä Toivonen tuo pöytään kontakteineen ja kokemuksineen ONE FC -promootiosta. Lisäksi puhutaan amatööriottelijoista CAGE:ssa sekä Toivosen eri rooleista uudessa pestissään. Loppuun heitimme Toivoselle lennosta haasteen, katso miten mies selviytyi painetehtävästä alla olevan linkin takaa.

Aleksi Toivonen ja CAGE:n tulevaisuus

Teksti ja haastattelu: Jyrki Nurminen

Kuvat ja video: Jarno Nurminen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s