Suomi MMA Cup 5/6 Turku

Tervehdys kaikille!

Tänään luvassa raporttia häkin laidalta Turusta, kun Finnfighters’ Gym järjestää vaparin Suomi cupin. Ikuinen Peruskurssi on mukana mediahommissa, joskin liveraportttia ei ole luvassa (toim.huom. oli sitten kuitenkin..) kaikista otteluista, toisin kuin tapana on ollut ammattilaisvapaaottelutapahtumien kohdalla.

Tapahtumaa paikan päälle on tullut seuraamaan runsaslukuinen ja asiantunteva joukko. Salissa alkaa pikku hiljaa tunnelma kohoamaan, kun ensimmäinen ottelu odottaa alkamistaan. Juniorit saavat kunnian avata tapahtuman.

Amin Noori (Hardknocks Helsink) vs. Jesse Renfors (Eura Fight Brothers)

1. erä

Noori aloittaa alapotkulla, Renfors vastaa potkulla kylkeen. Renfors yrittää alasvientiä, mutta Noori puolustaa hyvin. Noori kääntää Renforsin häkkiä vasten, mutta Renfors saa alasviennin jatkotilanteesta ja nousee pian mountiin. Noori sitoo Renforsin päätä vasemmalla kädellään. Erä loppuu Renfors päällä.

2. erä

Noori aloittaa jälleen alapotkulla, Renfors kuittaa ja Noori kuittaa sen vielä potkulla kylkeen. Renfors shoottaa, mutta Noori puolustaa ja työntää Renforsin häkkiä vasten. Pian Noori nostaa Renforsin korkealle ilmaan ja vie alas. Half guard.

Renfors palauttaa guardin ja erä päättyy Noorin ollessa päällä. Tasainen ottelu tähän asti.

3. erä

Kolmannen erän alku on toisintoa aiemmista. Noori avaa potkuilla ja Renforsin kuitatessa potkulla Noori ottaa jalasta kiinni ja pyyhkäisee Renforsin selälleen. Noori ottaa samoin tein sivuposition, mutta Renfors pakottaa Noorin pian guardiin. Noori ohittaa guardin ja ottaa sivukontrollin. Lopussa Renfors onnistuu kääntämään itsensä hetkeksi päälle.

Ratkaisu menee tuomariäänille.

Voittaja: kaikin tuomariäänin Noori.

Max Hynninen (GB Gym) vs. Olli Tuominen (FFG)

1. erä

Molemmat ottelijat lyövät todella aktiivisesti koko erän, koviakin osumia vaihdetaan puolin ja toisin. Tuominen saa erän puolivälin tienoilla alasviennin, mutta mattokontrolli kestää vain tovin. Pian Hynninen ottaa vastaan potkun alasuojiinsa ja ottelijat saavat hengähtää hetken. Melko tasainen erä ja todella vauhdikasta kamppailua.

2. erä

Hynninen potkii alas jalkoihin ja vartaloon kovalla voimalla, mutta Tuominen vastaa samalla mitalla. Lyönteihin tunnutaan laittavan todella paljon voimaa molempien ottelijoiden toimesta. Tuominen torjuu naamallaan useamman kovan takakäden koukun Hynniseltä, mutta nuori mies tuntuu kestävän iskut hienosti.

Erän lopussa Hynninen saa selkäkontrollin ja uhkaa takakuristuksella ainakin viimeiset puoli minuuttia erästä, mutta Tuominen kestää paineen alla.

3. erä

Tuominen saa erän alkuun alasviennin, mutta jää melkein heti Hynnisen triangelikuristukseen. Tuominen taistelee hienosti vastaan välillä korahdellen, mutta saa lopulta purettua kuristuksen ja pääsee Hynnisen päälle. Hynninen uhkaa Tuomista nilkkalukolla, mutta Tuominen kääntää. Hynninen vastaa ja kääntää itsensä taas turkulaisen päälle. Todella viihdyttävä ottelu! Tuomarit päättäkööt ken saa kunnian maallisen.

Voittaja: kaikin tuomariäänin Hynninen.

Aleksi Jalonen (Revolution Fight) vs. Tuukka Keinänen (Hardknocks Helsinki)

1. erä

Keinänen avaa alapotkulla, Jalonen vastaa huutoon usealla potkulla jalkoihin ja kylkeen. Jalonen sivaltaa takakäden suorallaan Keinästä leukaan, mutta Keinänen kestää. Jalonen osuu jälleen ja painostaa useilla lyönneillä sekä polvipotkuilla Keinäsen vasten häkkiä ja hetken näyttää siltä, että tämä on lopun alkua. Keinänen kuitenkin pääsee pois häkin ja nyrkin välistä keskelle häkkiä, mutta samalla Jalosen alapotku osuu häntä alasuojiin.

Ottelun jatkuessa Keinäsen vastahyökkäyspeli kantaa hedelmää lyönnein ja pysäytyspotkuin ainakin viidesti. Erän lopussa Jalonen osuu etukäsi- kylkipotku-combolla hyvin ja pitää paineen Keinäsen päällä.

2. erä

Keinänen avaa pelin kolmella kylkipotkulla sisuunnuttaen Jalosen, joka vastaa kovalla lyöntikombolla ja vie Keinäsen pian maahan kahden jalan alasviennillä show-tyyliin.

Keinänen sitoo Jalosen guardiinsa ja Jalonen päättää nousta pian ylös. Jalonen moukaroi Keinäsen kroppaa häkkiä vasten koukuillaan ja potkuillaan. Pian Keinänen shoottaa, eikä onnistu ensimmäisellä yrittämällä. Toinen yritys kuitenkin kantaa hedelmää ja Keinänen saa alasviennin. Keinäsen epäonneksi Jalonen onnistuu kuitenkin kääntämään itsensä päälle. Erä päättyy Jalosen ollessa päällä.

3. erä

Erän alkuun molemmat ottelijat osuvat painavilla lyönneillä, mutta Jalonen onnistuu jälleen painostamaan Keinäsen ottelemaan selkä vasten häkkiä. Jalonen saa alasviennin kontrolloiden Keinäsen päätä, mutta päätyy Keinäsen guardiin. Keinänen saa pian kammettua itsensä ylös ja saa alasviennin saatuaan ensin Jalosen häkkiä vasten. Keinänen nyt mountissa. Jalonen vaikuttaa uupuneelta, kun Keinänen metsästää käsiä päältä. Jalonen kuitenkin onnistuu kääntämään itsensä päälle ja Keinänen välittömästi hyökkää suoraa käsilukkoa hakien. Jalonen puolustaa onnistuneesti erän loppuhetkillä ja tämäkin ottelu menee tuomarien päätökseen.

Voittaja: kaikin tuomariäänin Jalonen

Ville Heino (Eura Fight Brothers) vs. Imran Amagov (GB Gym)

1. erä

Amagov potkii, Heino puolustaa ja väistelee erän alussa. Heino saa alasviennin lyöntien alta, mutta Amagov onnistuu kääntämään itsensä päälle vauhdikkaan scramblen pääteeksi.

Väkevä mattopaini jatkuu molempien jatkuvasti etsiessä parempaa positiota. Nyt päällä on Heino. Heino etenee sivukontrolliin Amagovin blokatessa overhookilla euralaisen päätä.

2. erä

Toinen erä alkaa varovaisemmin, ottelijat osoittavat kunnioitusta toisiaan kohtaan. Selvästi ulottuvamman Amagovin kulma huutaa ottelijalleen, että tämän tulisi hyödyntää etukättään enemmän. Amagovin lyödessä Heino syöksyy jalkoihin, mutta alasvientiyritys päätyy Heinon kannalta epäsuotuisasti Amagovin saadessa kammettua itsensä päälle. Heinon yrittäessä nousta ylös Amagov hyökkää hänen kaulansa kimppuun giljotiinilla. Heino puolustaa hyvin ja saa lopussa noin 15 sekuntia ”top control”-aikaa.

3. erä

Heino shoottaa heti erän alkuun ja saa alasviennin kahdesta jalasta päätyen Amagovin guardiin. Amagov punoo juonensa ja saa todella vahvan triangelin viritettyä..Heino taistelee hetken, mutta kuristus on liian vahva. Heinon on pakko taputtaa luovuttamisen merkiksi. Mahtava ottelu molemmilta herroilta.

Voittaja: Amagov triangelikuristuksella.

Siirrymme ensimmäisiin aikuisten otteluihin seuraavaksi

Tommy Koho (GB Gym) vs. Roope Tuomi (FFG)

1.

Koho saa aikaisin erässä alasviennin, mutta Tuomi puolustaa Kohon etenemistä hienosti giljotiinilla uhkaamalla. Koho selvittää tilanteen, mutta Tuomi kaivaa arsenaalistaan seuraavaksi triangelikuristuksen.

Koho onnistuu puolustamaan myös triangelin, mutta hänen kannaltaan ikävästi Tuomi kääntää itsensä päälle. Tuomi sivukontrollissa. Tuomi hakee krusifiksia, mutta Koho selvittää tämänkin uhan mainiosti. Lopussa Tuomen alapotku osuu Kohoa kelteisille, mutta samassa erä loppuu.

2. erä

Molemmat ottelijat missaavat ensimmäiset lyöntinsä, mutta välittömästi sen jälkeen Tuomen yläpotku osuu Kohoa päähän ja Koho kaatuu häkin lattialle. Ottelu keskeytyy ja Tuomi menee välittömästi Kohon luokse tarkistamaan, että vastustaja on kunnossa. Dramaattinen loppu ottelulle muistuttaa kaikkia siitä tosiasiasta, että vapaaottelu on raaka laji. Onneksi Koho vaikuttaa olevan pian hyvässä kunnossa ja kävelee ulos häkistä.

Voittaja: tyrmäyksellä ajassa 0:15 Tuomi.

Dana Fattah (Espoon Kehähait) vs. Elmo Peltonen (Eura Fight Brothers)

1. erä

Erä alkaa vauhdikkaalla lyöntien vaihdolla, mutta melkein heti Fattahin sormi tai hanska osuu Peltosta silmään.

Fattah painostaa hyvin, mutta Peltosen takakäsi löytää aukkoja puolustuksessa osuen kolmasti Fattahia leukaan. Pian Peltonen painostaa Fattahin häkkiä vaste, mutta tällä kertaa Peltosen potku osuu sääntöjen vastaisesti Fattahia alasuojaan. Fattah palautuu pian ja ottelu jatkuu.

Fattah osuu väkevästi vartaloon, Peltonen vastaa kombolla ja pakottaa Fattahin häkkiä vasten. Fattah ottaa Peltosen jaloista otteen ja paiskaa tämän lattiaan. Half-guard. Erä päättyy Fattahin ollessa Peltosen päällä butterfly guardin-tyyppisessä asennossa.

2. erä

Fattah osuu alussa hyvin, Peltonen ei niinkään. Fattah herjaa levittäen käsiään, johon Peltonen vastaa alasviennillä. Fattah puolustaa uhaten giljotiinilla ja on pian Peltosen päällä. Peltosella suljettu guard ja Fattah työntää häntä vasten häkkiä maassa. Fattahin kulma neuvoo miestä nousemaan seisomaan ja Fattah nousee ylemmäs. Pian tuomari nostaa ottelijat ylös.

Peltonen shoottaa, mutta Fattah puolustaa hyvin nopealla sprawlilla. Fattah pääsee jälleen taitavasti Peltosen päälle erän lopussa.

3. erä

Peltonen osuu alussa painavalla takakäden lyönnillä, shoottaa jalkoihin mutta Fattahin puolustus toimii jälleen hyvin. Fattah päällä, mutta Peltonen hyökkää alta suoralla käsilukolla joka vaikuttaa olevan tiukka!

Fattah selvittää käsilukon ja nousee ylös. Pian Fattah Peltosen half guardissa yrittäen ohittaa, mutta Peltonen palauttaa guardin.

Aivan erä lopussa Fattah nousee ylös kun 10 sekuntin merkki annettaan, hän ei puolusta enää itseään ja Peltonen saa lyönnin perille. Erä loppuu.

Voittaja: kaikin tuomariäänin Fattah.

Eero Aarnio (Espoon Kehähait) vs. Juhani Pajunen (JKL Fight Club)

1. erä

Aarnio painostaa alkuun hyvin pakottaen jyväskyläläisen vasten häkkiä. Pajunen osuu takakädellä painavasti. Aarnio jatkaa painostamistaan, mutta Pajunen shoottaa vastaan ja vie Aarnion alas. Aarniolla vahva giljotiini puolustuksenaan, mutta Pajunen selvittää uhan ja ottelu jatkuu pystyssä.

Loppua kohden Pajunen alkaa määrittää ottelun tempoa ylikäden lyönneillään ja vartalopotkuilla. Tasainen erä.

2. erä

Aarnio ottaa jälleen häkin keskustan haltuunsa painostaen Pajusen häkkiä vasten. Pajunen osuu painavasti vartaloon pysäytyspotkulla ja pian myös takakädellä Aarnion päähän.

Pajunen ottaa kahden jalan alasviennin, mutta Aarnio jatkaa liikettä heittäen Pajusen alleen. Tilanne jatkuu ja Pajunen on jälleen päällä. Aarnio ei lannistu vaan kampeaa itsensä dominoivaan positioon Pajusen päälle avoimeen guardiin. Erän lopussa Pajune yrittää saada suoran käsilukon, mutta Aarnion ilme ei värähdäkään kyynärpään ollessa lantion paremmalla puolella. Erä loppuu.

3. erä

Aarnio avaa alapotkulla, Pajunen vastaa taas pysäytyspotkulla vatsaan. Vaikuttaa siltä, että Pajunen on löytänyt rytmin pystyottelussa Aarnion vaikuttaessa olevan melko väsynyt. Pajunen hakee alasvientiä ja Aarnion giljotiinipainotteinen puolustus toimii jälleen. Ottelijoiden noustessa pystyyn Aarnio osuu takakädellä Pajusta leukaan

Pajunen osuu vahvalla etukäden koukulla Aarniota leukaan ja shoottaa pian kahden jalan alasviennillä Aarnion seljälleen. Erä loppuu Pajusen ollessa päällä.

Voittaja: kaikin tuomariäänin Aarnio

Klaus Falkenberg (MMA Team 300) vs. Samuel Westerlund (FFG)

1. erä

Erän aloittaa väkevämmin kotisalin Westerlund, joka osuu paremmin lyönneillään. Westerlund saa häkkipainissa Falkenbergin selän ja heittää painityyliin takavyöllä vastustajansa mattoon samalla pitäen tiukan otteen Falkenbergistä.

Westerlund kaivaa kätensä Falkenbergin leuan alle ja loppu on historiaa. FFG:n väki on riemuissaan, kun takakuristus lukittuu ja voitto tulee kotiin.

Voittaja: takakuristuksella Falkenberg

Robin Abdulhamed (Espoon Kehähait) vs. Toni Tönkyrä (Kickboxing Team Oulu)

1. erä

Tönkyrä aloittaa todella aggressiivisesti lyöden ja potkien. Abdulhamed ottaa rennosti ja lyö vastaan. Abdulhamed osuu todella väkevästi ja Tönkyrän jalat sakkaa, ottelu kuitenkin jatkuu, mutta vain hetken. Abdulhamed osuu uudelleen ja tyrmää Tönkyrän kehän matolle. Ottelu kestää vain 36 sekuntia.

Voittaja: tyrmäyksellä Abdulhamed

Chamia Chabbi (WFC Warriors) vs. Eili Ristimäki (FFG)

1. erä

Chabbi aloittaa tyypilliseen tapaansa todella vahvoilla alapotkuilla. Ristimäki lyö 1-2 combon, mutta ei osu ja Chabbi vastaa kovalla vastalyönnillä.

Chabbi jatkaa pehmittämistä alapotkuilla, Ristimäen lyönnit eivät oikein löydä perille muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta.

2. erä

Ristimäki avaa alapotkulla, Chabbi saa jalasta kiinni ja vie Ristimäen alas. Chabbilla sivukontrolli, josta hän lyö muutamaan kertaan. Ottelijat nousevat ylös, mutta Chabbi saa toisen alasviennin ja alkaa moukaroida Ristimäkeä päältä half guardista.

Chabbi jatkaa lyömistä päältä kymmeniä kertoja Ristimäen yrittäessä tehdä kaikkensa noustakseen pois alta. Chabbin lyödessä Ristimäki kääntää itsensä parempaan positioon ja samalla erä loppuu.

3. erä

Erän alussa Chabbi osuu kombolla, mutta pian Ristimäki osuu takakäden suorallaan Chabbia leukaan. Ristimäki yrittää alasvientiä, mutta Chabbin puolustus toimii ja hän on jälleen päällä dominoivassa positiossa. Chabbi sitoo Ristimäen oikean käden päältä ja moukaroi omalla oikeallaan Ristimäkeä naamaan.

Pian Chabbi saa selkäkontrollin Ristimäestä ja hakee takakuristusta. Ristimäki puolustaa ja Chabbi alkaa pommittamaan päältä. Erä päättyy Chabbin hallinnassa.

Voittaja: kaikin tuomariäänin Chabbi.

Vorya Jamshidi (Espoon Kehähait) vs. Arttu Uusimäki (Hardknocks Helsinki)

1. erä

Uusimäki painostaa ja osuu vartaloon takakädellä. Jamshidi sieppaa Uusimäen jalan yrittäen alasvienti siinä kuitenkaan onnistumatta.

Jamshidi osuu häkkipainissa polvella Uusimäkeä vatsaan, mutta pian Uusimäki jatkaa painostamistaan samalla osuen vahvasti etu- ja takakädellä. Jamshidi yrittää etujalan yläpotkua, mutta Uusimäki näkee tämän ja väistää.

Uusimäki painaa Jamshidin häkkiä vasten samalla pehmittäen tämän keskivartaloa lyhyin polvipotkuin.

2. erä

Jamshidi avaa kahdella alapotkulla pohkeeseen, pian Uusimäki ottaa jalasta kiinni ja vie Jamshidin mattoon. Jamshidilla väkevä giljotiini, joka tosin ei ole leuan alla. Uusimäki lyö kolmasti kylkeen ja Jamshidi päästää irti Uusimäen päästä. Guard.

Uusimäki ohittaa guardin ja lyö. Jamshidi kuitenkin hyödyntä Uusimäen hetkellisen huonon tasapainon ja vie tämän alas.

Uusimäki yrittää nousta, mutta Jamshidi kontrolloi jalkoja. Pian Uusimäki kuitenkin nousee ja molemmat ottelijat pommittavat toisiaan polvipotkuilla. Uusimäki saa loppuun viela pari lyhyttä vasaraiskua ollessaan painettuna vasten häkkiä.

3. erä

Alkuun nopea scramble ja yht’äkkiä saadessaan polven vatsaan Jamshidi lopettaa hetkeksi aktiivisen puolustamisen. Uusimäki haistaa veren, ryntää saaliin kimppuun ja pommittaa neljä-viisi kovaa osumaa naamaan kunnes tuomari Lassi Minkkinen keskeyttää ottelun.

Voittaja: teknisellä tyrmäyksellä Uusimäki

Verneri Hakkinen vs. Niko Myllymäki (FFG)

1. erä

Erä etenee tasaisesti enimmäkseen etäisyyden etsimisessä. Loppuun molemmat saavat hyviä osumia Hakkisen osuessa väkevästi vartalopotkullaan. Ei selviä eroja ottelijoiden välillä.

2. erä

Myllymäki painostaa heti alkuum iskuilla, Hakkinen syöksyy jalkoihin hakien kahden jalan alasvientiä mutta Myllymäki puolustaa hyvin.

Hakkinen osuu jälleen painavasti vartalopotkullaan. Molemmat ottelijat hyödyntävät avointa otteluasentoa vartalopotkuillaan Myllymäen otellessa oikea jalka etummaisena.

Erän lopussa Hakkisen vahva vartalopotku saa Myllymäen miltei kyyristymään tuskasta ja Hakkinen hyökkää pian perään saaden Myllymäen allensa. Erä loppuu.

3. erä

Hakkinen osuu jälleen potkullaan Myllymäkeä vatsaan. Pian Hakkisen takakäsi saa hetkeksi Myllymäen herpaantumaan, mutta Myllymäki vastaa alasviennillä. Hakkinen puolustaa giljotiinilla, mutta Myllymäki nousee mountiin, siitä selkään, muttei saa hookkeja sisään. Hakkinen saa itsensä ylös puolustettuaan ensin hetkellisesti suoraa käsilukkoa ja pommittaa minkä kerkiää maassa selällään olevaa Myllymäkeä.

Tasainen ottelu tulee päätökseensä ja nyt on tuomarien aika päättää voittaja.

Voittaja: kaikin tuomariäänin Hakkinen

Vili Hämäläinen (GB Gym) vs. Joni Kujanpää (MMA Seinäjoki)

1. erä

Hämäläinen kaivaa heti esiin ninjatemput näyttävällä potkullaan, mutta Kujanpää kuittaa alasviennillä.

Hämäläinen pääsee päälle ja jakaa pahaa mieltä lyöntien muodossa. Half guard. Kujanpää nousee ylös, mutta Hämäläisen pystyotteleminen on todella väkevää. Kujanpää shoottaa, Hämäläinen sprawlaa ja pommittaa päältä. Hämäläinen vaihtaa salamannopeasti selkään ja upottaa takakuristuksen.

Voittaja: takakuristuksella Hämäläinen.

Ahmed Al-Jubouri (KBT Kokkola) vs. Naaser Garban (Espoon Kehähait)

1. erä

Al-Jubouri kotouttaa ainakin neljä todella kovaa alapotkua ja vie räjähtävästi Garbanin alas. Päällä ollessaan Al-Jubouri jatkaa tuhonsa tekemistä ja vaihtaa yllättäin selkään. Selästä hän kaivaa todella vakuuttavan ja nopean esityksen jälkeen takakuristuksen.

Voittaja: Al-Jubouri

Matias Virta (Sankukai Ry) vs. Jesse Brandt (MMA Team 300)

1. erä

Brandt aloittaa vahvasti osuen ja sitten vieden Virran maahan. Pian molemmat ovat kuitenkin pystyssä ja iskuja vaihdetaan kumpaankin suuntaan. Virta alkaa osumaan lyönneillään ja Brandt osoittaa hieman hidastumisen merkkejä alun rynnistyksen jälkeen. Brandtin nenä on myös auennut lyöntien johdosta.

Erän lopussa Brandt yrittää toista alasvientiä, mutta Virta puolustaa hyvin.

2. erä

Virta ottaa ohjat heti erän alussa painostaen Brandtin häkin reunalle. Brandt vastaa alapotkulla, mutta Virta jatkaa painostamistaan. Tilanne rauhoittuu ja Brandt alkaa vastaamaa tuleen tulella. Brandt yrittää viedä Virtaa alas ilmeisesti lonkkaheitolla, mutta Virta puolustaa.

Erän lopussa on selvää, että Virta on energisempi ottelija tässä vaiheessa ottelua.

3. erä

Virta vaihtaa vaihteen viitoselle ja hyökkää todella väkevästi lyönnein ja potkuin. Brandt näyttää saaneen myös lisää energiaa tauon aikana ja vastaa lyönteihin omilla hyökkäyksillään.

Virran potku osuu Brandtia oikealle korvalle ja hetken Brandt vaeltaa varjojen laaksossa. Brandt saa kerättyä vielä voimansa ja hyökkää eteen päin, joskin melko laajakaarisin liikkein.

Virta jatkaa myrkkykeittonsa hämmentämistä ja nakuttelee osumia vastaan. Lopussa Brandt yrittää vielä alasvientiä, mutta Virta puolustaa mainiosti. Tässä on mielestäni päivän toistaiseksi kovin matsi.

Voittaja: kaikin tuomariäänin Virta.

Mohammad Marivani (Hardknocks Helsinki) vs. Kirill Andreev (Sankukai Ry)

1. erä

Melkein heti erän alkuun Marivani osuu alapotkullaan Andreevin alasuojiin ja Andreev kierii tuskissaan häkin lattialla.

Marivani missaa spinning back fistillä ja pian Andreev hyökkää, mutta ottelijat päätyvät clinchiin. Seuraa todella värikäs iskujen vaihto clinchissä, jossa polvia ja rystysiä ei säästellä. Tämä on sitä kuuluisaa ”sotaa” häkissä. Molemmat ottelijat antavat ja ottavat vastaan todella kovia pommeja.

2. erä

Andreev pyrkii aloittamaan painostuksen, mutta Marivani osuu hyvin vastaan. Myös Andreev löytää Marivanin leuan takakädellään. Andreevin jabi toimii, Marivanin tahti hieman hidastuu. Marivanin naamasta, ehkä oikean silmän alta vuotaa vuolaasti verta.

Andreev on selvästi löytänyt sopivan etäisyyden ja vaikuttaa nopeammalta lyöjältä Marivanin ollessa kenties vahvempi.

Aivan erän lopussa Marivani saa vielä yhden jalan alasviennin.

3. erä

Marivani shoottaa pitkältä, Andreev ei saa puolustettua vaan päätyy alle. Alta Andreev hyökkää kimuralla ja häkin laidalle kuuluu, kun jotain rutisee. Andreev lopettaa, mutta Marivani jatkaa ja tuomari Minkkinen käskee Andreevia jatkamaan.

Pian seuraa todella kovaa lyöntien vaihtoa ja on suoranainen ihme että kummatkin ottelijat ovat vielä tolpillaan. Andreev osuu jatkotilanteessa lukuisia kertoja jabillaan sekä takakädellään. Ottelu on todella brutaali ja kamppailukansa on innoissaan!

Voittaja: kaikin tuomariäänin Andreev

Tapahtuma päättyy. Kuvareportaasia seuraa myöhemmin, kiitos seurastanne!

-Jyrki eli LarsLapamato