Salla Simola antoi todellisen myrskyvaroituksen BJJ SM 2020 -kilpailuissa

Vasta 18-vuotias Salla Simola (Finnfighters’ Gym) venyi uskomattomiin suorituksiin brasilialaisen jujutsun SM-kilpailuissa Vantaalla.

Salla Simolan kilpailut sujuivat juuri niin hyvin, kuin se oli ylipäänsä mahdollista. Tämä nimi kannattaa pitää mielessä. Kuva: Jarno Nurminen

Polvivammasta kisatatamille toipunut Salla Simola voitti kultaa omassa painoluokassaan (64+ kg) sarjassa purppura- ruskea- ja mustavöiset raivattuaan ensin tiensä finaaliin ja peitottuaan finaalissa seurakaveri Satu Jokelan. Niin ikään nuori jujutsutaituri kohtasi avoimen painoluokan finaaleissa Jokelan ja vei myös toisen mestaruuden nimiinsä pitkän päivän päätteeksi.

Merkittävää on nuoren iän ja menestyksen lisäksi myös se, että nämä olivat Simolan ensimmäiset kilpailut purppuravöisenä ja vastassa oli vain samalla tai ylemmällä vyöarvolla olevia ottelijoita. Tämän kovempaa suoritusta ei ole mahdollista edes vaatia. Jututimme lyhyesti tuoretta tuplamestaria heti kamppailun tauottua ja itse asiassa jopa ennen mitalien jakoa. Katso Simolan ajatukset alla olevalta videolta tuoreeltaan.

Salla Simolan haastattelu BJJ SM 2020 -kilpailuista.

Teksti ja haastattelu: Jyrki Nurminen

Kuvat ja video: Jarno Nurminen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s