Jesse Urholin ja Edward Walls – iso askel lähempänä UFC-unelmaa

Jesse Urholin ja Edward Walls pääsevät jatkossa näyttämään taitojaan UFC-väen hovinäyttämölle.

Jesse Urholin ja Edward Walls ovat CAGE-organisaation liemissä keitetty. Kuva: Jarno Nurminen

Suomalaisten ammatttivapaaottelijoiden kärkikastiin kuuluvat Jesse Urholin (6-0-0) ja Edward Walls (10-5-0) ottivat juuri urallaan tärkeän askeleen kohti UFC:n portteja. Molemmat ottelijat nimittäin solmivat usean ottelun sopimuksen UFC:n syöttöliigana tunnetuksi tulleen Cage Warriorsin kanssa.

Cage Warriorsin kautta ovat kulkeneet lukuisat eurooppalaiset kohti maailman kirkkaimpia häkkejä. Pian on jälleen kahdella uudella suomalaisottelijalla mahdollisuus vakuuttaa match makerit siitä, että heidän paikkansa olisi maailman kovimpien joukossa. Kysyimme heti sopimusuutisen julkaisun jälkeen ottelijoilta heidän tunnelmansa:

Jesse Urholin

urholin-cage-50
Jesse Urholin on urallaan voittamaton. Porilaisen mattotaidot ovat vertaansa vailla. Kuva: Jarno Nurminen

Urholin on voittanut ammattilaisuransa kuudesta ottelusta jokaisen. Vain otteluista viimeisin kesti yli kaksi erää. Urholinin lukkopainitaidot ovat kerta toisensa jälkeen osoittautuneet liian koviksi. Näin Porin karhu kommentoi sopimusta: ”. Tämä on hieno mahdollisuus, josta pitää ottaa kaikki irti kun näitä vuosia tässä nyt on vielä muutama jäljellä. Kiitokset managerilleni Paanasen Jukalle kun hoiti homman maaliin.”

Seuraavaa otteluaan Urholin kommentoi seuraavasti: ”Kesällä olisi mahdollista ottaa ekaa matsia riippuen sitten koronatilanteesta. Kaksi matsia olisi kuitenkin tarkoitus tänä vuonna saada.” Kaksi ottelua tälle vuodelle kuulostaa todella hyvältä toteutuessaan, kun otetaan huomioon vallitsevat olosuhteet. Toivotaan, että suunnitelmassa on mahdollista pysyä.

Edward Walls

Edward Wallsin pystytaidot ovat vertaansa vailla. Tämän nyrkin kohdatessaan pääsee varmuudella ihastelemaan tähtiä ainakin toviksi. Kuva: Jarno Nurminen

”Erittäin hyvä fiilis. Tää koronatilanne on aika lailla ollut perseestä myöskin suomalaisten kamppailijoiden osalta. Treeniä on painettu melkein sokeana, mutta samalla toivoen että kohta pääsis ottelemaan”, Walls kertaa helpottavia sopimusuutisiaan.

Walls tiedostaa uuden sopimuksensa tuoman näytönpaikan hyvin tarkkaan: ”Olen iloinen, että Euroopan kovin näyttämö on kiinnostunut siitä, mitä mulla on tarjottavana. Ei tarvii enää ihmetellä, kun tietää että kohta pääsee näistä kahleista ja näyttämään kehittyneitä taitojani Euroopan kovimpia vastaan.”

Kysyttäessä sopimus- ja otteluasioista Walls joutuu kuitenkin hieman nostamaan suojaustaan: ”Sopimuksesta ei sen enempää kuin että mut nähdään useammin kuin kolme kertaa ja toivottavasti kolmessa ottelussa jo tämän vuoden aikana. Fanien sopii odottaa otteluani kesä- heinäkuun väliselle ajalle Ainakin näin toivoisin itse.” Näin todellakin toivomme mekin, sillä Wallsin räjähtävän tarkkoja otteita häkissä katselee aina mielellään.

Teksti: Jyrki Nurminen

Kuvat: Jarno Nurminen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s