Ahmed Ali – enemmän kuin pelkkä nyrkkisankari

Ahmed Ali on kyvykäs pystyottelija, mutta tarinaan mahtuu muitakin sivuja.

Ahmed Ali selvisi pahalta näyttäneestä takakuristuksesta ja kaivoi voiton. Kuva: Jarno Nurminen / Nurminen Visuals

Eilen otellun Total Fight Night V -illan avausottelu teki juuri sen mitä oli tarkoituskin. Ahmed Ali kohtasi Mauri-Matti Lahden illan ensimmäisessä ottelussa ja meno oli erittäin vauhdikasta. Ottelu oli omiaan sytyttämään yleisön tulevaa kattausta varten.

Pian ottelun ensimmäisen erän alun jälkeen MMA Team 300 ottelija Lahti onnistui kipuamaan Finnfighters’ Gymin Alin selkään ja ujutti käden kaulalle. Hetken näytti jo siltä, että ottelu tulisi loppumaan lyhyen. Ali onnistui kuitenkin puolustamaan suhteellisen rennosti Mauri-Matti Lahden hyökkäyksen koko loppu erän ajan ja selvisi ensimmäisen erän kurmuutuksesta ehjin nahoin.

Ottelun edetessä Ali löysi oman rytminsä paremmin ja onnistui tekemään vahinkoa tuomareiden pistekorteissa enemmän kuin Lahti. Ottelun lopuksi Alin käsi nostettiin ilmaan voiton merkiksi hajaäänituomiolla. Haastattelimme nuorta turkulaista tuoreeltaan selvittääksemme mieleen jääneen tulokkaan taustat tarkemmin:

Ahmed Ali Ikuisen Peruskurssin haastattelussa 13.11.2021

Teksti ja haastattelu: Jyrki Nurminen

Kuva ja video: Jarno Nurminen / Nurminen Visuals

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s