Jesse Urholin vs Madars Fleminas – otteluennakko

Jesse Urholin vs Madars Fleminas -ottelu kamppaillaan heinäkuussa Cage Warriors 141 -illassa.

Jesse Urholin ja lihan mureuttamisen perusteet. Kuva: Jarno Nurminen / Nurminen Visuals

Porin Kamppailu-urheilukeskusta edustava Jesse Urholin (8-0-0) on kovassa iskussa ja valmistautuu parhaillaan heinäkuiseen otteluunsa. Porilaisen on määrä otella ”Latvian Express” -lempinimeä tottelevaa Madars Fleminasia (9-3-0) vastaan Cage Warriors 141 -illassa. Ilta kamppaillaan Lontoossa, 02 Arenan Indigossa 22. heinäkuuta 2022.

Suomalaisen jälki niin CAGE:ssa kuin Cage Warriorsissakin on ollut vakuuttavaa. Hän on urallaan voittamaton ja ottelut kansainvälisesti hyvin tunnetussa Cage Warriorsissa ovat edenneet täysin suomalaisen komennossa. Edellisessä Cage Warriors -kampailussaan Urholin löi ottelun kesken jo toisessa erässä kreikkalaista John Palaiologosia vastaan. Tällä kertaa vastassa on jo kuudesti Cage Warriorsissa otellut ja kolmasti voittanut Madars Fleminas.

Haastattelimme Jesse Urholinia vapaaottelun SM-kilpailuissa, jossa hän toimi kulmamiehenä tiimitoverilleen ja tuoreelle välisarjan Suomen mestarille, Lemar Khanille. Katso porilaisen ennakkotunnelmat, kun hän valmistautuu Cage Warriors 141 -iltaan:

Jesse Urholin vs Madars Fleminas -otteluennakko

Teksti ja haastattelu: Jyrki Nurminen

Kuvat ja video: Kuva: Jarno Nurminen / Nurminen Visuals

Yksi kommentti artikkeliin ”Jesse Urholin vs Madars Fleminas – otteluennakko

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s