Kristoffer Björkskog oivalliseen näytönpaikkaan Ruotsiin

Kristoffer ”Krasti” Björkskog pääsee esittelemään taitojaan syksyllä Göteborgissa.

Kristoffer Björkskog matkaa syksyllä Göteborgiin sovittelemaan nyrkkiä ruotsalaisen suuhun. Kuva: Jarno Nurminen / Nurminen Visuals

Espoo Thaiboxing Clubin Kristoffer Björkskog ottelee seuraavaksi Muay Thai For Life 3.0 -illassa Göteborgissa. Syyskuun 10. päivän iltana espoolainen saa vastaansa taitavan ruotsalaisen, Nasim Kazemin. Kazem on otellut aiemminkin ruotsalaispromootio Lingnoi Promotionsin illassa, kun Muay Thai For Life 2.0 oteltiin maaliskuussa. Tuolloin Kazem kärsi tappion hajaäänituomiolla. Kazemin meriittilistaa komistaa Ruotsin mestaruus thainyrkkeilyssä, jonka hän onnistui voittamaan juniorina otellessaan. Tämä kohtaaminen on sovittu painoluokkaan -67 kiloa.

Björkskogin edelliset ottelut ovat huhtikuulta, kun hän osallistui Virossa neljän miehen turnaukseen, jonka järjesti The League. Krasti raivasi tiensä finaalin, mutta kärsi siellä tappion illan seitsemännessä erässään tuomareiden pistein. Espoolaisen tuorein meriitti on alle 67-kiloisten IFMA MM-pronssi alle 23-vuotiaiden sarjasta.

Björkskog lähtee Ruotsiin hyvin valmistautuneena ja luottavaisin mielin: ”Kazem ottelee aggressiivisella tyylillä ja lyö ihan hyvin, mutta kyllä mä sen voitan.”

”Ottelin viimeksi neljän miehen turnauksessa huhtikuun puolessa välissä. Otteluiden jälkeen jatkoin treenaamista toivoen, että tulisi ottelutarjous ennen juhannusta. Valitettavasti tarjousta ei ikinä tullut. Kun toukokuun lopussa tajusin ettei tarjousta tule, niin siirryin peruskuntokaudelle juhannukseen asti. Juhannuksen jälkeen lähdettiin tyttöystävän kanssa viikon lomalle etelään”, Björkskog avaa tilannettaan.

”Palattuani takaisin Suomeen, aloitin treenit samantien. Nyt tässä ollaan jumpattu pari viikkoa ottelua silmällä pitäen. Olen ylpeä siitä että pystyn keskittymään tulevaan otteluun täysin ja olen varma että se tullaan näkemään myös kehässä. Minulla on hyvä taustajoukko sekä tarpeeksi treenikavereita niin ETBC:lla kuin HTBC:lla.”

Teksti: Jyrki Nurminen

Kuva: Jarno Nurminen / Nurminen Visuals

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s