Minna Grusander solmi erittäin maukkaan sopimuksen

Minna Grusander on tahtomattaan viettänyt tovin hiljaiseloa, mutta nyt siihen on tulossa muutos.

Uusi sopimus mahdollistaa vielä taistelun tästä arvokkaasta mestaruusvyöstä. Kuva: Invicta FC.

Finnfighters’ Gymin ottelija Minna Grusander (6-4-0) on monien peruuntumisien johdosta joutunut olemaan pitkään pois häkistä. Liian pitkään. Nyt tuohon kurimukseen on kuitenkin luvassa helpotusta, sillä turkulainen on solminut uuden sopimuksen, jonka johdosta hänet nähdään useammin hanskat kädessä tuomassa pahaa mieltä kilpasisarilleen Atlantin toisella puolen.

Grusander allekirjoitti Invicta FC:n kanssa uuden sopimuksen, joka ulottuu vuoteen 2025 saakka ja kattaa peräti kuusi ottelua. Sopimustarjous otettiin suomalaisleirissä ilolla vastaan, sillä edellisen kerran turkulainen on otellut Invictan illassa muun muassa pandemiasta johtuen noin 3,5 vuotta sitten hiukkassarjan mestaruusottelussa. Edellisestä ottelustakin on kulunut aikaa jo miltei kaksi vuotta, joka on hyvin poikkeuksellista normaalisi aktiivisesti ottelevalle ”Brutskulle”.

On mielenkiintoista nähdä millainen Grusander häkkiin tauon jälkeen nousee, sillä parhaimmillaan turkulainen on erittäin vaarallinen ottelija. Tuttuun tapaan otimme Invicta-ottelijan fiilikset tuoreeltaan paperinkulmaan. Lue alta, mitä ”Brutsku” tuumasi uudesta sopimuksestaan:

Edellisestä omasta ottelustasi on noin kaksi vuotta aikaa. Miten se vaikuttaa vääjäämättä edessä häämöttäävää ottelua ajatellen? 

”Aikaa on tosiaan taas kulunut melko lailla. Noin vuoden verran edellisestä matsista eteenpäin oli useampiakin ottelukuvioita ja matsiinvalmistautumisia aika pitkällekin, mutta harmillisesti matsit kariutuivat yksi toisensa jälkeen vastustajan loukkaantumiseen tai ruotsalaisten osalta muuhun epämääräiseen vetäytymiseen.

Sittemmin tein tietoisen päätöksen rauhoittaa pidempi pätkä treeniä pohjatyölle, vahvemmin ominaisuuksien ja lajitaidon kehittämiseen rauhassa ilman otteluun valmistavia pätkiä pitkäjänteistä rakennustyötä tauottamassa. Nyt alkuvuodesta olen onneksi päässyt ravistelemaan suurimpia kehäruosteita pysty- ja painilajien kisoissa ja alkaa kroppa ja koppa saamaan ottelumoodista taas kiinni!”

Olet kolmen tappion putkessa, joskin kaksi niistä on otteluita Invicta FC:n mestaruusvyöstä. Kuinka tärkeää on saada seuraavasta ottelusta voitto? 

”Alkaisihan se nyt olla varsin tervetullutta saada tappioputki katki ja ottaa voitto kotiin, mielellään vielä vakuuttavasti ja näyttävästi. Voitto seuraavasta ottelusta on siis omalta osaltani kovin kipeästi kaivattu ja tervetullut.”

Mitä uutta ottelutyyliisi on tarttunut treenisalilla edellisen ja tämän hetken välisenä aikana? 

”Marko Rumpusen kanssa ollaan työstetty voimaa kehoon ja kehitetty tätä ainutlaatuista työvälinettä hoitamaan duuninsa entistä tehokkaammin. Timo Tammisen kanssa on työstetty sitä Markon opein kasvatettua tehoa pystyotteluun sekä tyrmäysvoimaksi että murentamaan vastustajaa pala palalta.

Painipuolelta huikeat uuden sukupolven senseit Riku Hapulahti ja Miika Suvanto ovat johdattaneet uusille tajunnan tasoille jujustun ihmeellisessä maailmassa ja tätipainija Hanna Santavuoren kanssa tunteja, tunteja, lisää tunteja ja vielä lisää tunteja niitä uusia juttuja toistamalla ja jujutsua tutkimalla on löytynyt lähes tarunhohtoisia uusia avaimia mahdollisiin vastaantuleviin lukittuihin portteihin voittojen teillä.”

Grusanderin seuraavaa ottelua tai vastustajaa ei ole vielä julkaistu, mutta mikäli seuraava kohtaaminen kiinnostaa, niin kannattaa pysyä kuulolla.

Teksti: Jyrki Nurminen

Kuva: Invicta FC

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s