Suomi MMA Cup 6/6 Espoo

Tänään 9.12.2017 käydään Suomi MMA Cup 6/6 Espoon Kamppailuopiston tiloissa.

Paikalla on paljon nuoria ottelijoita ja oikein mukavasti myös katsojia oli löytänyt tiensä tapahtumapaikalle.

Katsojia on itse asiassa niin runsain mitoin, että paikan päälle sai hetken aikaa jonottaa. Ikuinen Peruskurssi näkee tämän hienoisen haitan erittäin positiivisena ongelmana. Vuosi lähenee loppuaan ja vaikuttaa siltä, että suomalainen vapaaottelu voi mainiosti!

Amin Noori (Hardknocks TC) vs Veeti Maksimainen (MMA
Imatra)

1. erä

Maksimainen aloittaa vahvasti alapotkuilla, kunnes pian osuu Nooria alasuojiin. Hetken aikaa Noori keräilee itseään ja sitten ottelu taas jatkuu.

Maksimainen jatkaa potkuilla, mutta Noori väistelee hyvin ja lyö vastaan. Noori alkaa löytämään rytmiään ja alkaa nyt osumaan paremmin myös lyönneillä. Maksimainen työntää Noorin köysiä vasten, mutta Noori saa tästä alasviennin.

Pian ottelijat nousevat ylös ja Noori sai toisen alasviennin päätyen Maksimaisen guardiin. Maksimainen sitoo hyvin ja erä loppuu miltei samoin tein.

2. erä

Maksimainen avaa taas alapotkuin ja hakee pian yhden jalan alasvientiä onnistuen siinä. Half guard. Noori puolustaa sitomalla vastustajansa päätä. Maksimainen nyt mountissa ja painaa Noorin päätä vasten kanveesia voimakkaasti. Noori hyökkää alta polvipotkuilla Maksimaisen takamukseen.

Noori saa polven itsensä ja Maksimaisen väliin, jolloin kumpikin ottelija siirtyy yrittämään nilkkalukkoa. Erä loppuu ennen kuin lopetuksia saadaan aikaiseksi kummankaan toimesta.

3. erä

Maksimainen tulee päälle höyryjunan lailla, mutta Noori vastaa polvipotkuin mahaan. Maksimainen yrittää kahden jalan alasvientiä, mutta Noori puolustaa voimakkaasti. Hetken kuluttua kuitenkin Maksimaisen kova työ palkitaan ja Noori on selällään.

Half guard. Maksimaisella vahva cross face, mutta Noori jatkaa aktiivista liikettä alla. Maksimainen etenee mountiin ja Noorin aktiivisesta työstä huolimatta Maksimainen kestää päällä takiaisen lailla. Erä loppuu Maksimaisen ollessa mountissa.

Voittaja: Maksimainen kaikin tuomariäänin

Omar Tugarev (MMA Lappeenranta) vs Tuukka Keinänen (Hardknocks TC)

1.erä

Keinänen liukastuu melkein heti erän alussa, mutta saa nousta ylös rauhassa. Tugarev osuu hyvin pystyssä ja saa nopeasti alasviennin edeten sivupositioon.

Keinänen nousee pian ylös ja saa yhden jalan alasviennin samalla tosin riskeeraten kaulansa, johon Tugarev tarttuu alasviennin aikana. Tugarev kääntää itsensä päälle ja löytää itsensä Keinäsen suljetusta guardista erän ollessa lopuillaan.

2. erä

Tugarev avaa kovalla etukäden yläkoukulla Keinäsen suojaukseen, mutta Keinänen työntää vastustajansa vasten köysiä ja siitä edelleen mattoon. Tugarev kääntää nopeasti itsensä Keinäsen päälle suljettuun guardiin.

Keinänen hyökkää Tugarevin oikeaan käteen mahdollisesti kimuraa hakien, mutta Tugarev puolustaa. Keinänen uhkaa oikeaa kättä uudestaan, tällä kertaa suoralla käsilukolla, mutta Tugarev kestää ja pääsee edelleen Keinäsen päälle. Erä päättyy Tugarevin ollessa päällä.

3. erä

Erän alkuun Keinänen syöksyy Tugarevin jalkoihin ja saa alasviennin. Tugarev kuitenkin kääntää itsensä jälleen päälle Keinäsen guardiin.

Tugarev on päällä ollessaan melko passiivinen, mutta Keinäsen yrittessä hyökätä jatkuvasti alta antaa kehätuomari kamppailun jatkua mattopainin merkeissä.

Tugarev hyökkää giljotiinilla päältä ollessaan Keinäsen guardissa. Keinänen yrittää kääntää, mutta Tugarev saa pidettyä Keinäsen matossa. Aivan erän loppuun Keinänen saa vielä yhden alasviennin, jonka jälkeen Tugarev välittömästi kääntää itsensä päälle. Ottelu päättyy.

Voittaja: Tugarev hajaäänituomilla

Ronaldo Reijonen (MMA Imatra) vs Tuukka Tuomi (Lahden Kamppailukeskus)

1. erä

Tuomi avaa kovilla potkuilla Reijosen osuessa vahvalla koukulla Tuomea leukaan heti erän alkuun.

Reijonen osuu pian takakäden koukulla Tuomea tämän hetkellisesti menettäessä tasapainonsa lyönnin jälkeen. Kummatkin ottelijat näyttävät lyövän todella kovia pommeja teknisen osaamisen kustannuksella, mutta Reijonen onnistuu alasviennissä aiemmin ja päätyy Tuomen guardiin. Matossa ei ennen erän loppua tapahdu mitään merkittävää.

2. erä

Erä alkaa kummankin ottelijan alapotkulla, jonka jälkeen haetaan sopivaa kamppailuetäisyyttä pitkään. Reijonen lyö raivokkaasti Tuomen osuessa paremmin. Reijonen tarjoaa valmikoimastaan myös ns. spinning back fistin, mutta Tuomi väistää onnistuneesti.

Tuomi osuu selvästi paremmalla prosentilla Reijosen ladatessa lyönteihinsä liikaa voimaa. Reijonen saa pian räjähtävän kahden jalan alasviennin, mutta jälleen erä loppuu ennen kuin tätä positiota saadaan hyödynnettyä sen paremmin.

3. erä

Tuomi avaa jabilla ja sen jälkeen osuu samanaikaisesti Reijosen kanssa. Tuomi painostaa Reijosta kehän reunoille kontrolloi ottelun tahtia. Reijonen hyökkää yhden jalan alasviennillä ja saa kumottua Tuomen selälleen. Half guardiin päästyään Reijonen kuitenkin kammetaan pois päältä ja ottellijat nousevat hetkeksi ylös ennen kuin Reijonen vie Tuomen jälleen mattoon. Aivan erän lopussa Reijonen saa kontrollin Tuomen selästä, mutta ei ehdi hakea takakuristusta ennen kuin ottelu loppuu.

Voittaja: Tuomi hajaäänituomiolla

Ville Päiväniemi (Hipko) vs Ilias Laguir (Espoon Kehähait)

1. erä

Erä alkaa Laguirin osuessa kahdesti Päiväniemeä päähän, mutta Päiväniemi saa heti perään alasviennin ja etenee sivukontrolliin.

Laguir pyrkii aktiivisesti siltaamaan Päiväniemeä pois päältään, mutta tämä pitää hyvän paineen vastustajansa rinnan päällä. Pian ottelijat päätyvät 50/50 positioon, mutta erä loppuu juuri ennen kuin kumpikaan alkaa hyökkäämään tästä tilanteesta.

2. erä

Päiväniemi avaa hyvällä etukäden suoralla, mutta Laguir vastaa alasviennillä. Laguir etenee pian selkään ja saa molemmat hookit sisään. Päiväniemi onnistuu kääntämään itsensä päälle, mutta Laguir hyökkää alta suoralla käsilukolla. Päiväniemi puolustaa ja pian ottelijat ovat jälleen pystyssä.

Päiväniemi työntää Laguirin vasten köysiä, mutta samalla hänen kypäränsä irtoaa ja tuomari keskeyttää ottelun hetkeksi. Erän loppuun molemmat ottelijat osuvat hyvin pystyssä ollessaan.

3. erä

Päiväniemi osuu 1-2 kombolla hyvin ja Laguir sitoo vastustajansa. Pian sidonnasta Laguir heittää lonkan yli Päiväniemen mattoon ja etene sivusidontaan. Päiväniemi palauttaa half guardin ja siltaa itsensä Laguirin päälle. Päiväniemi etenee mountiin, mutta vain hetkeksi sillä eräkello soi jälleen.

Voittaja: Laguir

Shahin Dehghan (MMA Vantaa) vs Valtteri Kivistö (MMA Imatra)

1. erä

Kivistö saa heti erän alkuun alasviennin, mutta päätyy Dehghanin guardiin. Ottelijat nostetaan pian ylös ja Kivistö shoottaa uudelleen, mutta Dehghan puolustaa giljotiinilla, joka pian osoittautuu niin tiukaksi, että Kivistön on pakko taputtaa.

Voittaja: Dehghan giljotiinilla

Olivier Ahlstedt (Barreto Helsinki) vs Matti Aurala (MMA Imatra)

1. erä

Ahlstedt osuu alussa todella hyvin ja liikkuu alta pois Auralan lyödessä vastaan. Aurala saa kuitenkin alasviennin ja etenee sivukontrolliin erän loppuvaiheilla.

2. erä

Ahlstedt avaa alapotkuilla, mutta jälleen Aurala saa väkevän alasviennin tämän jälkeen heittäen huomattavasti kevyempirakenteisen vastustajansa mattoon.

Ottelijat nostetaan ylös.

Pystyssä Ahlstedt jatkaa järkevästi lyöden kerran tai kaksi ja sitten liikkuen alta pois Auralan painaessa päälle murtajan lailla. Erä loppuu pystyssä.

3. erä

Ahlstedt osuu pystyssä terävästi lyönnein ja potkuin, Auralalla hieman vaikeuksia löytää sopivaa etäisyyttä. Aurala shoottaa ja saa kahden jalan alasviennin samalla heittäen vastustajansa komealla kaarella mattoon. Ahlstedt erehtyy sääntöjenvastaisesti lyömään matossa ja tuomari keskeyttää ottelun hetkeksi.

Erän loppuun Aurala saa yhden alasviennin lisää.

Voittaja: Ahlstedt kaikin tuomariäänin

Max Hynninen (GB Gym) vs Tomi Puurunen

1. erä

Erän alussa Hynnisen potku kohti Puurusen leukaa viuhuu ohi ja Puurunen vastaa väkevin lyönnein. Pian Puurunen hakee alasvientiä, mutta Hynninen puolustaa onnistuneesti.

Hynninen onnistuu omassa alasviennissään ja etenee sivukontrolliin. Puurunen kuitenkin kääntää pian itsensä päälle. Puurusen noustessa Hynninen ruuvaa triangelin kohilleen ja Puurusen on pakko taputtaa luovuttamisen merkiksi.

Hynninen jatkaa vahvoja esityksiään syksyn voittoputkessa.

Voittaja: Hynninen triangelikuristuksella

Samuel Mitrovskis (Barreto Helsinki) vs Ville Heino (Eura Fight Brothers)

1. erä

Heino osuu puhtaasti erän alussa takakäden suorallaan ja sitten hetken kuluttua myös painavalla alapotkulla. Mitrovskis tuntuu hieman olevan vaikeuksissa löytää sopivaa etäisyyttä.

Aivan erän lopussa Heino osuu vielä painavasti potkullaan Mitrovskisin keskivartaloon. Erän aikana ei juurikaan osumia Barreto Helsingin miehelle kirjattu.

2. erä

Mitrovskis avaa korkealla potkulla, jonka Heino väistää. Sama jatkuu vielä kahteen kertaan.

Sitten molemmat ottelijat osuvat alapotkulla kahdesti. Heino kurittaa jälleen vartalopotkulla, kun Mitrovskis kiertää alta pois. Mitrovskis hyökkää raivokkaasti ylikäden koukulla, mutta se ei osu, vaan Heino väistää.

Erän loppuun Heino osuu vielä pariin kertaan alapotkulla, jonka Mitrovksi kuittaa vartalopotkulla ja pienen lyöntimyräkän jälkeen myös osumalla päähän. Erä loppuu.

3. erä

Mitrovskis hyökkää niin sanotulla Superman punchilla, mutta Heino onnistuu välttämään tämänkin vaaran. Heino jatkaa alapotkuin onnistuneesti Mitrovskisin kiertäessä kehää.

Lopussa Mitrovskis yrittää vielä saada painetta liikkeellään, mutta Heino lyö ja potkii hyvin vastaan melko vaivattoman oloisesti.

Voittaja: Heino kaikin tuomariäänin

Badou Faal (Barreto Helsinki) vs Rasmus Tolonen (MMA Vantaa)

1.erä

Tolonen osuu kolmesti alapotkulla Faalin etujalkaan. Sen jälkeen Tolonen osuu etukäden koukulla Faalia leukaan, mutta Faal jatkaa painostamistaan. Faal onnistuu alapotkussa kahdesti, mutta etukäden koukkunsa kauhoo ilmaa.

Molemmat lyövät rajusti, mutta lyönnit kilpistyvät pääosin suojaukseen. Pian Tolosen alapotku osuu Faalia alasuojaan ja ottelu keskeytetään hetkeksi.

Faal jatkaa erää hyökkäämällä rajusti potkuilla, jopa kiertopotku osuu Tolosta hänen perääntyessään alta pois. Erä loppuu vauhdikkaissa tunnelmissa.

2. erä

Tolonen avaa superman punchilla osuen ja tätä seuraa jälleen raju lyöntien vaihto. Molemmat ottelijat osuvat lukuisia kertoja Faalin potkuyritys Tolosen päähän kuitenkin menee ohi.

Myös Tolonen missaa Faalin väistäessä hyvin, kun Tolonen lyö etukädellään. Pian Tolonen osuu ja Faalin polvet notkahtavat!

Seuraa Tolosen hurja lyöntihurrikaani, jonka päätteeksi tuomari keskeyttää ottelun.

Voittaja: Tolonen teknisellä tyrmäyksellä

Albion Ismaili (Espoon Kehähait) vs Hamza Rostedt (Pancration Hamina)

1. erä

Erä käydään pitkälti Ismailin ehdoilla tämän määrätessä ottelun tempon. Rostedt puolustaa erän lopussa tapahtuvan alasvientiyrityksen mainiosti, kunnes aivan erän lopussa Ismaili saa kammettua Rostedtin selän vasten kanveesia.

2. erä

Ismaili avaa potkulla vartaloon, jonka Rostedt näkee ja ottaa jalasta kiinni. Rostedt saa puolittaisen alasviennin, mutta pian molemmat ottelijat ovat jälleen pystyssä.

Ismaili osuu etukäden suorallaan kahdesti ja pakottaa Rostedtin selän vasten kehäköysiä. Rostedt lyö vastaan, muttei osu. Pian Ismaili osuu vahvasti ja ottelijat hakeutuvat clinchiin.

Kun ottelijat erkanevat sidonnasta, niin Ismaili osuu lukuisia kertoja painavilla lyönneillään Rostedtia päähän. Erä loppuu.

3. erä

Rostedt avaa lyönillä keskivartaloon ja osuu hyvin. Pian Ismaili painostaa Rostedtin lyönneillään kehän reunoille, mutta tämä vastaa alapotkulla.

Aivan erän lopussa Rostedt osuu todella painavasti takakäden koukullaan Ismailia leukaan, mutta ottelun tulos lienee selvä.

Voittaja: Ismaili kaikin tuomariäänin

Jesse Renfors (Eura Fight Brothers) vs Veeti Maksimainen (MMA Imatra)

1. erä

Maksimainen saa erän alussa alasviennin ja etenee sivukontrolliin. Renfors kuitenkin onnistuu pian kääntämään itsensä päälle. Mountiin päästyään Renfors kuitenkin kammetaan välittömästi pois päältä ja nyt Maksimainen on kontrollissa. Välittömästi Renfors päälle ja hän kaivaa sieltä giljotiinikuristuksen.

Voittaja: Renfors giljotiinikuristuksella

Ahmed Tun (GB Gym) vs. Shahin Dehghan (MMA Vantaa)

1. erä

Tun osuu erän aikana lukuisia kertoja alapotkuillaan Dehghanin suosiessa enemmän lyöntejä vastustajansa leukaperiin.

Molemmat ottelijat osuvat lukuisia kertoja erän aikana, ja suurin osa osumista on todella painavia. Aivan erän lopussa Dehghan saa perille vielä monta osumaa vastustajaansa, tosin yksi tai kaksi näistä lähtee vielä kellon soitua.

2. erä

Dehghan avaa väkevällä alapotkulla, mutta Tun vastaa alasvientiyrityksellä. Tun onnistuu ja Dehghan löytää pian Tunin päältään mountista. Tun vaihtaa sivukontrolliin Dehghanin pitäessä kiinni hänen päästään.

Tun yrittää hakea nilkkalukkoa, mutta tuloksetta. Dehghan kääntää itsensä kasan päällimmäiseksi ja nousee Tunin kyljen päälle istumaan samalla hakien takakuristusta.

Erä loppuu Dehghanin ollessa Tunin selässä.

3. erä

Alkuun molemmat osuvat jälleen, Dehghan tosin määrällisesti enemmän. Pian Dehghan osuu alapotkullaan Tunia kelteisille ja ottelu keskytyy kotvaseksi.

Ottelun jatkuessa Dehghan jatkaa ottelun tahtipuikon heiluttamista, joska Tun osuu kyllä maukkaasti yläpotkuillaan häntä päähän. Ottelun lopussa Tun vaikuttaa olevan aivan loppu fyysisesti ja jää hetkeksi makaamaan kanveesiin, kun Dehghan osuu häntä potkulla vartaloon. Ottelu loppuu pian.

Voittaja: Dehghan kaikin tuomariäänin

Inka Auvinen (MMA Lappeenranta) vs Ksenija Grabova (3D Gym)

1. erä

Auvinen avaa lyönneillä, mutta ottelijat päätyvät heti clinchiin. Clinchistä molemmat antavat polvia vartaloon Auvisen kontrolloidessa Grabovan rannetta.

Grabova aktiivisempi polvipotkujen kanssa vartaloon. Pian Auvinen uhkaa pystyssä giljotiinilla ja ottelijat päätyvät mattoon, molempin ollessa vuorotellen päällä. Grabovan edetessä Auvinen vaihtaa omoplata yritykseen, mutta ei onnistu.

Pian Auvinen ottaa vahvan otteen Grabovan kaulasta ja uhkaa jälleen giljotiinikuristuksella.

Hyvää ja aktiivista ottelemista molemmilta kamppailijoilta.

2. erä

Grabova avaa yläpotkulla ja Auvinen vastaa lyöntikombinaatiolla. Grabova vaihtaa alapotkuihin ja Auvinen työntää vastustajansa vasten kehäköysiä.

Auvinen alkaa osua nyt paremmin vastalyöneillään, kun Grabova puskee eteen päin. Auvinen onnistuu myös blokkaamaan säärellään muutaman Grabovan alapotkun erän lopussa ja sen jälkeen osuu etukäsi- takakäsi- kombolla.

3. erä

Erän alkuun molemmat osuvat hyvin pystyssä, mutta pian Auvinen vie vastustajansa mattoon kamppaamalla tämän alasviennin yhteydessä.

Auvinen saa pian kontrollin selästä ja molemmat hookit liukuvat paikoilleen. Alkaa kaulan metsästys.

Grabovan onnistuu selvittää Auvisen toinen hookki ja pian myös toinenkin. Auvinen kuitenkin jatkaa kontrolloimistaan selästä.

Kohta Grabova kuitenkin kääntää itsensä päälle ja melkein välittömästi erä loppuu.

Voittaja: Auvinen hajaäänituomiolla

Daniel Vuolle (Espoon Kehähait) vs Niko Myllymäki (Finnfighters’ Gym)

1. erä

Myllymäki avaa kovalla vartalopotkulla, mutta Vuolle vastaa takakäden lyönnillä, joka pudottaa Myllymäen selälleen.

Ottelu jatkuu ja alasviennin yhteydessä seuraa vauhdikas scramble, jonka johdosta kasan alimmaiseksi päätyy Vuolle. Vuolle kuitenkin hakee koko ajan hyökkäystä alta Myllymäen ollessa päällä guardissa.

Vuolle saa triangelikuristuksen kiinni ja alkaa kiristämään otettaan. Toistaiseksi Myllymäki kestää. Erä loppuu.

2. erä

Myllymäki hakee heti alkuun iholle, mutta Vuolle puolustaa alasvientiä hyvin.

Etäisyydeltä Vuolle osuu takakäden suorallaan Myllymäen tullessa eteenpäin.

Myllymäki saa alasviennin, mutta hänen päänsä jää Vuolteen kainaloon half guardissa. Pian Myllymäki selvittää tämänkin esteen ja etenee sivulle. Vuolle kuitenkin palauttaa guardin ja alkaa hakea triangelia uudelleen. Triangeli lukittuu…mutta Myllymäki kestää jälleen.

3. erä

Myllymäki avaa alapotkulla, Vuolle kuittaa takaisin. Myllymäki tarjoaa lisää samaa herkkua, mutta Vuolle jatkaa pysäytyspotkulla vartaloon.

Vuolle vaikuttaa olevan selvästi se, joka määrittää ottelun tahdin. Myllymäki kuitenkin työntää hänet vasten köysiä ja paiskaa Vuolteen mattoon. Vuolle jälleen uhkaa giljotiinilla, mutta vain hetken. Ottelu päättyy Myllymäen ollessa päällä.

Voittaja: Vuolle kaikin tuomariäänin

Markku Susi (Espoon Kehähait) vs Javier Ravines (Ahjo Training Center)

1. erä

Ravines osuu erän alkupuolella hyvin, mutta loppua kohden Susi alkaa löytämään sopivan rytmin ja etäisyyden. Ei merkittäviä muita tapahtumia.

2. erä

Ravines ryntää eteenpäin, mutta Susi lyö hyvin vastaan. Melkein heti erän alkuun Ravines myös osuu Sutta alapotkulla kalleuksille ja hetkeksi taisto saa tauota.

Ottelun jatkuessa Susi osuu todella kovaa vartalopotkulla ja heti perään iskuillaan, joista yksi pudottaa Ravinesin selälleen. Ottelu kuitenkin jatkuu matossa. Ravines kääntää pian Suden alleen ja Suden kääntyessä saa myös hetkeksi kontrollin selästä.

Takaisin half guardiin, jos Ravines etenee sivulle. Ravinesin yrittäessä parantaa positiotaan Susi nousee ylös ja vie Ravinesin mattoon. Half guard, ja erä loppuu.

3. erä

Heti erän alkuun saadaan sekava lyöntien vaihto, jonka päätteeksi Susi saa alasviennin, mutta pää jää Ravinesin kainaloon. Hetken kuluttua vaara on ohi ja Susi pyrkii etenemään parempaan positioon. Ravines kuitenkin kääntää itsensä päälle ja pian myös selkään.

Ottelu päättyy matossa.

Voittaja: Ravines hajaäänituomiolla

Vilho Halonen (MMA Lappeenranta) vs Samuel Westerlund (Finnfighters’ Gym)

1. erä

Halonen painostaa erän alussa hyvin ja löytää pian itsensä Westerlundin päältä guardista. Lähes koko erä käydään tässä positiossa.

2. erä

Erä alkaa alapotkujen vaihdolla ja pian Westerlund osuu todella voimakkaalla yläpotkulla kahdesti. Halonen vastaa potkulla vartaloon, mutta niin tekee myös Westerlund.

Westerlundin yläpotkut osuvat kaikki Halosen suojaukseen, mutta tekevät varmasti kipeää. Erän lopussa Westerlund saa hetken aikaa kontrolloitua vastustajaansa matossa.

3. erä

Westerlund avaa jälleen onnistuneilla alapotkuilla ja vie pian Halosen mattoon. Westerlund etenee selkään ja alkaa kaivaa takakuristusta. Body lock ja rannekontrolli. Siitä edelleen kättä kaulalle, mutta Halonen puolustaa onnistuneesti.

Paine jatkuu, kun Westerlund säätelee Halosen hapenkulkua body trianglellaan. Ottelu loppuu tässä asennossa.

Voittaja: Westerlund kaikin tuomariäänin

Miika Ahonen (Espoon Kehähait) vs Joonas Toivola (Sisu Gym)

1. erä

Ottelu räjähtää käyntiin hurjalla iskujen vaihdolla, jonka päätteeksi Ahonen on selällään, mutta onnistuu silti kuristamaan Toivolan tajuttomaksi. Tämä ei kestänyt kauaa! Toimitus kiittää.

Voittaja: Ahonen triangelikuristuksella

Mikael Kanerva (Espoon Kehähait) vs Tero Keränen (Sisu Gym)

1. erä

Keränen avaa kahdella hyvällä vartalopotkulla. Kanerva vastaan tulee etukäden koukulla.

Molemmat ottelijat osuvat melko tasapuolisesti, Keränen enemmän vartaloon Kanervan suosiessa päätä. Aivan erän lopussa Kanervan potku osuu Kerästä alasuojiin.

2. erä

Kanerva osuu kahteen otteeseen Kerästä leukaan, juuri ennen kuin tämä osuu takaisin ja iskujen voimasta Kanerva kaatuu selälleen. Ottelu saa jatkua ja Keränen jatkaa painostamista päältä.

Ottelijoiden noustessa ylös Keränen osuu Kanervaa kahdesti puhtaasti leukaan. Ottelu keskeytyy hetkeksi, koska Kanervalla oli polvi vielä maassa tämän sattuessa.

Erän lopussa Keränen osuu vielä viitisen kertaa kovaa ja puhtain lyönnein Kanervaa päähän.

3. erä

Keräsen avatessa alapotkulla Kanerva yrittää alasvientiä tässä kuitenkaan onnistumatta. Keränen jatkaa pystydominanssiaan ja pian Kanervan kulma on pakotettu heittämään pyyhkeen kehään. Ottelu on ohi.

Voittaja: Keränen teknisellä tyrmäyksellä

Nikita Talja (Espoon Kehähait) vs Tomi Kasper (Ahjo Training Center)

1. erä

Kasper hyökkää vahvasti, mutta Talja lyö hyvin vastaan ja liikkuu alta pois. Pian Taljan sormet osuvat Kasperia silmiin ja ottelu keskeytyy hetkeksi.

Erän loppua kohden Talja osuu useasti ja Kasper vaikuttaa melko uupuneelta. Aivan lopussa Kasper kuitenkin osuu todella painavasti Taljaa leukaa ja pudottaa tämän takamukselleen. Erä kuitenkin loppuun välittömästi tämän jälkeen.

2. erä

Talja avaa korkeilla potkuilla, ei osumia. Kasper osuu ensimmäisellä alapotkullaan, mutta pian Talja kuittaa jabilla. Kasper yrittää syöksyä jalkoihin, mutta Talja on hereillä.

Hetken päästä sama toistuu, mutta tällä kertaa Kasper saa alasviennin vietyä loppuun ja tekee selvää vastustajastaan väkivahvalla giljotiinilla.

Voittaja: Kasper giljotiinikuristuksella

Risto Lyytikäinen (Espoon Kehähait) vs Madis Mäeste (MMAces)

1. erä

Mäeste avaa vahvasti osumalla sekä lyönnein että potkuin. Pian Lyytikäinenkin osuu takakädellään, mutta Mäeste jatkaa painostamistaan.

Mäesten alapotkut ovat myrkkyä Lyytikäiselle, kaikki osuvat ja vieläpä kovaa.

Lyytikäinen shoottaa ja heittää Mäesten mattoon alasviennillään. Lyytikäinen lyö half guardista ja Mäeste kääntää itsensä päälle. Samassa Lyytikäinen sulkee Mäesten triangelikuristukseen, mutta erä loppuu ennen kuin tilanne etenee pidemmälle.

2. erä

Alussa vaihdetaan hetki iskuja, mutta sitten Lyytikäinen vie jälleen Mäesten mattoon. Lyytikäisen pyrkiessä mountiin Mäeste heittää hänet pois päältään. Lyytikäinen kuitenkin hyökkää uudelleen vastustajansa päälle, mutta samassa työntää kaulansa Mäesten kuristettavaksi.

Voittaja: Mäeste giljotiinikuristuksella

Teemu Leinonen (RNC Sports Club) vs Kaupo Kokamägi (Englas)

1. erä

Kokamägi painaa heti alkuun Leinosen vasten kehäköysiä ja pyrkii parhaansa mukaan jakamaan sitä kuuluisaa pahaa mieltä. Pian Kokamägi saa onnistuneen alasviennin ja etenee mount positioon.

Mountissa ollessaan Kokamägi lyö päältä Leinosen yrittäessä sillata häntä pois päältään. Kokamägi yrittää päältä giljotiinia, mutta Leinonen puolustaa hyvin.

Aivan erän lopussa Leinonen pääsee kipuamaan Kokamägen selkään hetkeksi.

2. erä

Kokamägi avaa jälleen vahvasti työntäen suomalaisen vasten köysiä. Leinonen kääntää tilanteen ja saa alasviennin heittämällä Kokamägen mattoon. Virolainen kuitenkin kääntää tilanteen ja pääsee samoin tein mountiin. Leinosen kääntyessä Kokamägi saa selän, mutta pian Leinonen pääsee pälkähästä.

Kokamägi kuitenkin taas työntää suomalaisen vasten köysiä ja saa alasviennin. Kokamägi mountissa ja lyö allaan olevaa Leinosta. Erä päättyy.

3. erä

Heti erän alkuun Kokamägi saa alasviennin ja etenee selkään. Sieltä hetken kuluttua hän saa kaivettua voiton takakuristuksella.

Voittaja: Kokamägi takakuristuksella

Ahmed Al-Jubouri (KBT Kokkola) vs Miki Saaristo (Finnfighters’ Gym)

1. erä

Ottelun alku koostuu vauhdikkaista alapotkujen vaihdoista, kunnes Al-Jubouri osuu Saaristoa todella kovaa alasuojiin.

Ottelu jatkuu, Saaristo osuu ja ja Al-Jubourin polvet notkahtaa. Saaristo seuraa ja lyö Al-Jubourin tajuttomaksi. Ottelu ehtii jatkua vielä hetken ja Saaristo osuu kolme-neljä kertaa maassa makaavaa Al-Jubouria ennen kuin tuomari keskeyttää ottelun.

Voittaja: Saaristo teknisellä tyrmäyksellä

Antto Pakkanen (MMA Lappeenranta) vs Elmo Peltonen (Eura Fight Brothers)

1. erä

Alussa molemmat osuvat pariin kertaan ennen kuin Peltonen kamppaa Pakkasen. Pakkanen on kuitenkin valppaana ja kääntää heti Peltosen alleen mattoon.

Loput erästä otellaan Pakkasen kontrolloidessa Peltosta allaan.

2. erä

Heti erän alkuun Peltonen paiskaa eteen päin syöksyvän Pakkasen selälleen, mutta samalla antaa kaulansa alttiiksi hyökkäykselle. Peltonen selviää vaarasta ja kaivaa under hookin. Suljettu guard edelleen.

Peltonen lyö päältä, mutta Pakkanen swiippaa ja siirtyy kontrolloimaan. Peltonen kääntää heti perään ja alkaa hakea parempaa positiota. Pakkanen rankoo alhaalta iskuilla kylkeen.

3. erä

Peltonen saa taasen alkuun alasviennin, mutta Pakkanen kaivaa hänen kaulansa syötille giljotiiniin. Suljettu guard ja Peltonen jälleen turvassa. Pakkanen lyö matosta ja kääntää pian itsensä päälle. 50/50 positio ja molemmat ottelijat ainakin näennäisesti hakevat jalkalukkoa.

Pakkanen pääsee vielä erän lopussa selkään, mutta pian kello soi ja ottelu päättyy.

Voittaja: Pakkanen hajaäänituomiolla

Eero Aarnio (Espoon Kehähait) vs Matias Virta (Sankukai Turku)

1. erä

Aarnio osuu alussa väkevästi moneen kertaa, joten Virta päättää syöksyä jalkoihin ja saa kahden jalan alasviennin. Sivukontrolli, josta tilanne etenee niin että Virta hakee Aarnion selän tämän kääntyessä vatsa tatamia kohden.

Aarnio kääntää tilanteen ja on nyt Virran suljetussa guardissa. Aarnio pudottelee lyhyitä iskuja päältä Virran yrittäessä hakea parempaa positiota itselleen.

2. erä

Virta osuu alkuun kahdella jabilla Aarnion ottaessa taka-askelia. Aarnio hakee yläpotkua, mutta Virta torjuu.

Pian Aarnio hakee alasvientiä, mutta Virta puolustaa ja pystyottelu jatkuu. Virran ajoitus toimii ja Aarniolla vaikuttaa olevan vaikeuksia päästä sisälle tämän pelikirjaan.

Virta osuu takakädellään Aarniota korvalle, mutta Aarnio tulee tästä huolimatta eteen päin. Erä loppuu.

3. erä

Virta hallitsee pystyottelua, mutta Aarnio osuu suojaukseen yläpotkullaan. Virta osuu jabilla, mutta Aarnio osuu tämän jälkeen hyvällä kombolla ja hetken näyttää todella pahalta Virran kannalta.

Virta kuitenkin shoottaa ja saa alasviennin. Aarnio puolustaa guardilla, mutta Virta lyö päältä. Ottelu päättyy.

Voittaja: Virta kaikin tuomariäänin

Elias Castren (Hardknocks Training Center) vs Konsta Korkiamäki (Espoon Kehähait)

1. erä

Ottelu alkaa Castrenin määrittäessä tahdin pystyottelussa, mutta tahti muuttuu kun Korkiamäki saa vietyä ottelun mattoon. Matossa ei suuria tapahtumia, Castren puolustaa kun Korkiamäki yrittää hakea lopetusta.

2. erä

Toisen erän alussa Korkiamäki saa alasviennin ja nopeasti kaivaa kimuran. Castren on pakotettu taputtamaan luovutuksen merkiksi.

Voittaja: Korkiamäki kimuralla