Glenn Sparv teki kulttiottelijasta silppua

Glenn Sparv teki sen mitä piti ja osoitti ylivoimansa Shannon Ritchille.

Rebel Fighting Championshipin Moskovan ilta oli suomalaisittain odotetun menestykseksäs.

Sparv (22-7-0) otteli Moskovassa Rebel Fighting Championship 10 -illassa jenkkiottelija Shannon Ritchia vastaan. Sparv kommentoi aiemmin tällä viikolla Ikuiselle Peruskurssille, että aikoo voittaa arizonalaisottelijan jalkalukolla ensimmäisessä erässä samboperinteitä kunnioittaakseen.

Raskaassa sarjassa käydyn ottelun kulku vastasi täysin Sparvin ennustusta ja varsin hyvää viihdettä se lyhyestä kestosta huolimattaan olikin. Ottelu nimittäin kesti vain noin puoli minuuttia. Kun Ritch ampui Sparvin jalkoihin alasviennillä oli se lopun alkua. Sparv puolusti hyvin, kiersi pian selän puolelle ja teki todellisen yllätyslopetuksen. Sparv voitti calf slicer -lopetuksella, jossa paine kohdistuu nimen mukaisesti pohkeeseen todella kivuliaasti. Ritchin oli pakko taputtaa välittömästi luovuttamisen merkiksi.

Sparvin seuraavasta koitoksesta ei vielä tätä kirjoittaessa ole tietoa, mutta oletettavaa on että sitä ei tarvitse odottaa kovin kauaa. Sparville tämä ottelu oli kolmas vuoden sisään ja jos häneltä kysytään, niin seuraava olisi varmasti viimeistään kuukauden kuluttua. Kunhan siitä vaan maksetaan riittävästi.

Teksti: Jyrki Nurminen

Kuva: Rebel Fighting Championship

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s