Janne Elonen-Kulmala valmiina uuteen nousuun

Janne ”Jamba” Elonen-Kulmala (15-8-1) tekee reilun vuoden tauon jälkeen paluun häkkiin 15. helmikuuta Cage 50 -illassa.

Janne Elonen-Kulmala aikoo palata voittojen tielle Cage 50 -illassa.

Elonen-Kulmala kuvailee haastattelussamme tulevaa vastustajaansa Kostadin Eneviä (12-6-0) väkivaltaiseksi iskijäksi, joka ei juurikaan taka-askelia ota. ”Mattoon joutuessaan Enev turvautuu painiin, jolla pyrkii alta pois. Mitään uusia jujutsukikkoja hän tuskin on opetellut”, espoolaisottelija summaa vastustajansa otteita.

Suomalaisfaneille bulgarialainen Enev saattaa olla tuttu, sillä hän on kerran aiemmin otellut Cagen illassa. Tuolloin kotiinviemisiksi oli painoluokkaa ylempänä otellusta kamppailusta hopeaa, kun Joni Salovaara näytti kaapin paikan. Tällä kertaa Enev ottelee pykälää alempana painoluokassa 61,2kg. Katso Elonen-Kulmalan Cage 50 -haastattelu alta.

Cage 50 -juhlatapahtuma tarjoilee suomalaisnäkökulmasta makoisan kortin, vaikka valitettavasti Tuukka Repo joutuikin illasta vetäytymään. Isoimpia suomalaisnimiä kortilla Elonen-Kulmalan lisäksi ovat Edward Walls, Olli Santalahti ja Jesse Urholin.

Teksti ja haastattelu: Jyrki Nurminen

Kuva ja editointi: Jarno Nurminen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s