Primus motor haussa

Ammattilaisvapaaottelutiimi Primus Fight Team hakee uutta valmentajaa.

Primus Fight Teamissa on paikka auki osaavalle valmentajalle. Kuva: Sammy Hämäläinen

Helsingissä GB Gym ry:n tiloissa sapeleitaan terottava Primus Fight Team on uuden alun kynnyksellä. Tiimi nimittäin hakee parhaillaan uutta nokkamiestä heiluttamaan tahtipuikkoa valmentajan roolissa.

Primus Fight Teamiin kuuluu lukuisa joukko pääosin pääkaupunkiseudulla asuvia ottelijoita. Muun muassa Anton Kuivanen, Markus Rytöhonka, Jani Salmi, Veera Nykänen, Tiia Kohtamäki ja Niko Skonbäck tunnustavat Primus Fight Teamin väriä. Heidän lisäkseen entisen pääkaupungin lippua Primuksen riveissä heiluttaa partaparoni Juho Valamaa, kun puolestaan Lahden osaston edustajana toimii Patrik Pietilä.

Tilanne on ammattilaistiimille uusi, sillä tiimin vetovastuussa sen olemassaolon alusta saakka on toiminut Sammy Hämäläinen. Hämäläinen säilyy jatkossakin GB Gymin valmentajistossa, mutta muuttuneen työtilanteen vuoksi hän aikoo vastedes keskittää aikansa brasilialaisen jujutsun valmentamiseen.

Uudelle valmentajalle pesti on varmasti haastava, mutta samalla se on myös oivallinen tilaisuus päästä kehittämään korkealle tähtäävän ammattilais- ja amatööritiimin toimintaa sen pääarkkitehtina. Tiimin urheilijoissa on monipuolinen otanta suomalaisen vapaaottelun edustajia UFC-veteraani Kuivasesta aina kivenkoviin amatöörilupauksiin Jenna Hortoon ja Marko Sarasjärveen saakka.

Primukselta kerrotaan, että hakijaehdokkailta edellytetään halua lähteä kehittämään huipputiimiä. Hyvät suhteet ja kattavat verkostot urheilumaailmassa luetaan hakijan eduksi. ”Tulevalla päävalmentajalla on mahdollisuus päästä itse raamittamaan tulevaa toimenkuvaansa. Toimi on osa-aikainen ja valmentaja laskuttaa”, GB Gym ry:n puheenjohtaja Sandra Roos kommentoi Ikuiselle Peruskurssille.

Managerointiin uuden valmentajan saapuminen ei tuo muutosta. Olli Hartikainen jatkaa managerin pestissään nykyisten ottelijoidensa kanssa ja toimii kesän ylimenokaudella myös valmentajana Hämäläisen ohella. Jatkosta valmennusvastuun osalta sovitaan tulevan Primus Fight Teamin valmentajan kanssa, jolle Hartikainen sekä GB:n muut valmentajat jaohjaajat tarjoavat täyden tukensa.

Teksti: Jyrki Nurminen

Kuva: Sammy Hämäläinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s