Gladiaattoreiden uudet varusteet

UFC:n aika Reebokin kanssa alkaa tulla tiensä päähän. Vastaisuudessa on kenties lupa odottaa näyttävämpiä tuotteita.

Venumin varusteet jakavat varmasti mielipiteitä. Tylsiä ne tuskin kuitenkaan ovat. Kuva: Jyrki Nurminen

UFC-ottelijoiden tämänhetkisistä varusteista vastaava Reebok on saanut paljon parjausta viime vuosina. Omasta mielestäni karvas palaute on ollut varsin perusteltua, sillä ottelijoiden asut ovat olleet melko mielikuvituksettomia. Tulevaisuus UFC-ottelijoiden ja -fanien kannalta näyttää kuitenkin huomattavasti valoisammalta, sillä varustelusta vastaa jatkossa Venum.

UFC uutisoi hetki sitten, että yhteistyö Venumin kanssa alkaa virallisesti ensi vuoden puolella. Suunnitelmien mukaan Venumin otteluvermeitä nähdään octagonissa ensimmisen kerran huhtikuussa ja lupaileepa organisaatio ottelijoiden hyötyvän uudesta yhteistyökumppanista jopa rahallisestikin.

Yhteistyö Reebokin kanssa ei lopu täysin ensi vuoden maaliskuussa, sillä Reebok jatkaa edelleen UFC:n mukana jalkineiden osalta vuoden loppuun saakka.

UFC luonnollisesti hehkuttaa uutta yhteistyökumppaniaan ja lupailee poikkeuksellisen laadukkaita tuotteita ottelijoilleen jatkossa. Lupauksissa lienee markkinointipuheen lisäksi vinha perä, sillä onhan Venum kunnostautunut nimenomaan kamppailuvarustevalmistajana jo vuosikaudet. Omat kokemukseni Venumin tuotteista ovat pelkästään positiivisia.

Merkittävää fanien ja ottelijoiden kannalta Venumin ilmaantumisesta UFC:n kumppaniksi on ainakin se, että Venumin suunnittelijat ovat rohkean innovatiivisia. Varusteet ovat värikkäitä ja printeissä on rohkeasti luonnetta. Jos UFC ei sido Venumin tuottamien varusteiden suunnittelijoiden käsiä liikaa, niin jatkossa saatetaan hyvinkin nähdä todella näyttäviä ottelu- ja faniasuja. Reebokin vaatteet ovat olleet enimmäkseen äärimmäisen tylsiä eikä kauppakaan ole tainnut käydä toivotusti. Elämme siis jännittäviä aikoja.

Teksti: Jyrki Nurminen

Kuva: Jyrki Nurminen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s