Euroopan mestari Janika Antinmaa tulevasta mestaruusottelustaan: ”Lätty lätisee”

Janika Antinmaa matkustaa lokakuussa Englantiin taistelemaan UKFC-organisaation kärpässarjan mestaruudesta.

Janika Antinmaa

Espoon Kehähaita nykyään edustava Antinmaa on intoa täynnä päästessään vihdoin ottelemaan. Euroopan mestari ja MM-hopeamitalisti kohtaa Englannissa Prestonin illassa kiven kovan nousukkaan, Dakota Ditchevan, joka on muun muassa moninkertainen maailmanmestari thainyrkkeilyssä.

Taka-askelia helsinkiläistynyt Antinmaa ei kuitenkaan aio ottaa, vaan engelsmannille on luvassa pitkä iltapuhde, mikäli Antinmaa pääsee toteuttamaan omaa pelikirjaansa. Antinmaa tiedostaa Ditchevan taidot pystyottelun saralla, mutta painottaa, että nyt on kyseessä vapaaottelukoitos, ei thainyrkkeilyottelu.

Mestaruusottelun suunniteltu kesto on viisi kertaa kolme minuuttia ja sen panoksena on UKFC:n kärpässarjan mestaruus. Ditcheva on organisaation hallitseva mestari ja hän amatööriurallaan toistaiseksi voittamaton (3-0-0). Ditchevalle Antinmaan kohtaaminen on varmuudella kovin testi, johon hän on vapaaottelijana joutunut. Tyylillisesti ottelu on herkullinen, sillä Ditchevan vahva pystytausta yhdistettynä Antinmaan tavaramerkkialasvienteihin ja taitavaan mattotyöskentelyyn lupaa todella viihdyttävää ottelua. Antinmaa puolestaan on arvokisoissa kohdannut Euroopan ja maailman kovimmat amtööriottelijat.

Katso Antinmaan haastattelu alta, niin tiedät mitä tuleman pitää.

Teksti ja haastattelu: Jyrki Nurminen

Video ja kuva: Jarno Nurminen

Yksi kommentti artikkeliin ”Euroopan mestari Janika Antinmaa tulevasta mestaruusottelustaan: ”Lätty lätisee”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s