Henri Lintulalle tappio Brave-illassa

Henri Lintula koki ammattilaisuransa ensimmäisen tappion.

Henri Lintulan ilta Ruotsissa päättyi pettymykseen.

Sisu Gymin ottelija Henri Lintula kohtasi Tukholmassa Brave CF 37 -illan pääottelussa ennakkoon vaaralliseksi tiedetyn Louis Glismannin Tanskasta. Tämä kahden brasilialaisen jujutsun mustan vyön ottelijan kohtaaminen oli jo ennakkoon herkullinen ja se ratkaistiin oletetusti matossa. Alta löydät otteluraportin illan pääottelusta.

Ensimmäisen erän alku kului ottelijoiden mittaillessa toisiaan ja etsiseesä sopivaa otteluetäisyyttä. Glismann osui muutamalla alapotkulla ja haroi ilmaa yliolan takakäsillään. Erän puolivälissä Lintula painoi tanskalaisen vasten häkkiä, mutta pian ottelijat siirtyivät takaisin häkin keskustaan lyömään etäisyydeltä. Kun erää oli jäljellä kaksi minuuttia tanskalainen vei Lintulan mattoon ja päätyi pian tämän half guardiin. Lintula siirsi Glismannin pian guardiin, josta tämä sai lyötyä muutamia hyviä osumia. Erä päättyi tässä positiossa.

Toista erää oli kulunut alle minuutti, kun tanskalainen sai Lintulan vietyä mattoon. Pian hän kiipesi suomalaisen selkään ja haki voiton takakuristuksella.

Teksti: Jyrki Nurminen

Kuva: Jarno Nurminen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s