Ennakko: Vapaaottelun SM-kilpailut 2020

Vapaaottelun SM-kilpailut odottelee jo kulman takana – oletko valmis?

Vapaaottelun SM-kilpailut ovat vuoden tärkein tapahtuma tulevaisuuden tähdille ja seuroille. Kuva: Jarno Nurminen

Amatöörien vapaaottelun Suomen mestaruudesta käydään jälleen kova taisto. Edellisvuoden tapaan kilpailut järjestetään Ahjo Training Centerin hyväksi havaituissa tiloissa Keravalla, jossa järjestelyt toimivat erinomaisesti myös viime vuonna. Kilpailuihin on tämän artikkelin julkaisuhetkellä aikaa alle viikko, sillä ne järjestetään 15.-16.8.2020.

SM-kilpailut ovat jokavuotinen amatööriottelijoiden ehdoton kruununjalokivi, sillä niissä mitataan kotimaisen skenen kovimmat osaajat ja näkyvyys on isoa luokkaa. Viime vuonna Ahjo Training Centerin tiloissa katsomo oli tupaten täynnä ja sen lisäksi tarjoamamme suora lähetys Facebookissa oli erittäin suosittu. Edellisvuoden ottelut löydät helpoiten Youtube-kanavaltamme, jonne ne on ladattu vasta ihan hiljattain.

Tämän vuoden kilpailijoiden odotetaan olevan vähintään yhtä kovatasoisia kuin viime vuoden ottelijat olivat. Yksi hienoimmista seikoista onkin seurata nuorten ottelijoiden kehitystä vuosi vuodelta. Yhtä hienoa on myös nähdä amatöörina hankittujen taitojen siirtyminen ammattilaishäkkiin, kuten vaikkapa Omran Chaabanin tapauksessa Cage Warriorsin illassa. Monet salikisoista tutut hahmot ovatkin jo ilmoittautuneet taistelemaan Suomen mestaruudesta. Kaiken kaikkiaan ilmoittautuneita on 85 kappaletta, joten kaikki vaikuttaa hyvältä ensi viikonloppua ajatellen.

Aiemmista vuosista poiketen Ikuinen Peruskurssi tulee järjestämään yhteistyötahojen kanssa SM-mittelöiden ympärille kilpailuita, joista on mahdollista voittaa tuotepalkintoja. Kannattaa siis pysyä tarkasti kuulolla.

Teksti: Jyrki Nurminen

Kuva: Jarno Nurminen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s