Abdul Hussein kohtaa UFC-veteraanin

Abdul Hussein saa Brave CF:n illassa vastaansa UFC:ssa lukuisia otteluita otelleen sitkeän amerikkalaisen.

Espoon Kehähaiden Abdul Hussein on uransa kovimmassa näytönpaikassa syyskuun lopulla. Kuva: Brave CF

Espoon Kehähaiden kasvatti Abdul Hussein (7-1-0) joutuu ammattilaisuransa kovimpaan testiin syyskuun 24. päivä, kun hän ottelee amerikkalaista Zach Makovskya (21-9-0) vastaan. 37-vuotias Makovsky on urallaan otellut maailman huippuja vastaan ja vuonna 2010 hän voitti Bellatorin kääpiösarjan mestaruuden.

Vuoden 2013 joulukuussa Makovsky kirjoitti UFC-sopimuksen ja otteli organisaatiossa yhteensä seitsemän kertaa kirjauttaen listaansa kolme voittoa ja neljä tappiota. Kaikki Makovskyn UFC-tappiot tulivat pistetuomiolla ja vastustajien joukossa oli muun muassa Jussier Formiga, John Dodson sekä äärimmäisen taitava Joseph Benavidez, joka on urallaan otellut kolmesti UFC:n kärpässarjan mestaruudesta.

Makovskya voi hyvällä omatunnolla luonnehtia vaikeaksi vastustajaksi lopettaa, sillä edellisen kerran mies on kärsinyt muun kuin pistetappion vuonna vuonna 2012. Myös suurin osa Makovskyn uran voitoista 13/21 on tullut pistetuomiolla. Amerikkalainen on otellut edellisen kerran tammikuussa, jota edelsi yli kahden vuoden tauko.

Abdul Hussein puolestaan on otellut edellisen kerran joulukuussa, sillä huhtikuulle kaavailtu ottelu Amir Albazia vastaan peruuntui ja Albazi siirtyi myöhemmin kesällä UFC-ottelijaksi. Edellisestä ottelustaan Hussein otti voiton jo lähes tavaramerkikseen muodostuneella ninja chokella näyttävästi.

Ottelu on espoolaiselle valtava näytönpaikka ja mahdollisuus ottaa voitto nimekkäästä jo uransa ehtoopuolella olevasta Makovskysta. Ottelu käydään osana Brave CF:n julkaisemaa kärpässarjan turnausta, jossa panoksena on painoluokan mestaruus.

Teksti: Jyrki Nurminen

Kuva: Brave CF

Yksi kommentti artikkeliin ”Abdul Hussein kohtaa UFC-veteraanin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s