Kaksi suomalaista Polariksen huipputurnaukseen

Polaris järjestää huippuluokan grappling-turnauksen 27. syyskuuta ja mukana on kaksi suomalaista huippua.

Polaris SQUADS tarjoaa erittäin laadukasta jujutsuviihdettä. Kuva: Polaris

Suomen Santeri Lilius ja Tommi Pulkkanen ottavat osaa Polaris SQUADS -turnaukseen, jossa jokainen vastus on maailmanluokkaa.

Polaris SQUADS -turnauksessa vastakkain ovat Team Europe ja Team UK/Ireland. Euroopan joukkueeseen kuuluu muun muassa tarikoplatasta tunnettu Tarik Hopstock ja Marcin Held Pulkkasen ja Liliuksen lisäksi. Team UK/Irelandiin kuuluvat puolestaan muun muassa Ash Williams, Bradley Hill ja Darragh O’Connail.

Kummassakin joukkueessa on neljä ottelijaa painoluokassa 75kg ja neljä ottelijaa painoluokassa 95kg. Erät kestävät viisi minuuttia ja Quintet-formaatista poiketen kaikki lopetusotteet ovat sallittuja, mukaan lukien heel hookit ja neck crankit. Alemman painoluokan ottelijan saadessa ottelun loppumaan luovutusotteella saa hänen joukkueensa kolme pistettä. Saman painoluokan ottelijan lopettamisesta saa puolestaan yhden pisteen. Turnaus otellaan submission only -periaatteella.

Tavoitimme Santeri Liliuksen kommentoimaan uutista tuoreeltaan: ”Fiilikseni on, että olikin jo aika päästä kilpailemaan. Odotan että Team Europe murskaa Team Brexitin!”

Ottelut ovat katsottavissa UFC Fight Passilta.

Teksti: Jyrki Nurminen

Kuva: Polaris

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s