Abdul Hussein superottelustaan: ”Ottelu päättyy hänen virheisiinsä”

Abdul Hussein lähtee itsevarmana ammattilaisuransa tiukimpaan paikkaan valtavan suosittua ottelijaa vastaan.

Mitä tapahtuu, kun maailmanmestari kohtaa maailmanmestarin? Vastaus tähän kysymykseen selviää lähiaikoina, sillä torstaina 25.3. Brave CF 49 -illassa on luvassa tähtien kohtaaminen. Espoon Kehähaiden kasvatti Abdul ”ABBA” Hussein saa superottelussa vastaansa voittamattoman britin, Muhammad ”Punisher” Mokaevin.

Mokaevin amatööriuraan mahtui 24 ottelua ja yhtä monta voittoa. Sama vire on jatkunut ammattilaisuralla, jonka ensimmäinen tappio on tulossa pian mikäli ”ABBA” pääsee toteuttamaan suunnitelmaansa. Tähän saakka Mokaev on kerännyt ammattilaisena neljä voittoa neljästä ottelusta. Yhtään suomalaisen tasoista ottelijaa britti ei kuitenkaan ole ammattilaishäkissä vielä kohdannut. Mokaev on kiistatta yksi suurista nousevista tähdistä vapaaottelumaailmassa, mitä tulee hänen suosioonsa. Vertailun vuoksi Suomen ehdottomasti suosituimmalla vapaaottelijalla, UFC-tähti Makwan Amirkhanilla, on 138 000 seuraajaa, kun taas Mokaevilla 178 000.

Abdul Hussein on ottanut ammattilaisuransa seitsemästä voitosta kuusi lopetuksella ja noista kuudesta viisi ensimmäisessä erässä. Amatööriurallaan espoolainen keräsi näyttävän 17-1-0 listan. Molemmat ottelijat ovat amatöörien maailmanmestareita painoluokassa 61,2 kiloa. Tämän lisäksi ottelijoita yhdistää monipuolinen sekä hyvin teknisesti puhdas otteleminen.

Lähestyimme Espoon Kehähaiden taituria tärkeän ottelun alla saadaksemme selville hänen sotasuunnitelmansa:

Kohtaat korkean profiilin ottelussa kaksinkertaisen amatöörien maailmanmestarin, Muhammed Mokaevin. Mokaev itse halusi nimenomaan kohdata sinut. Mitä ajattelet siitä? 

”Rohkea veto häneltä, mutta ihan odotettava, koska olemme parhaat 57-kiloiset ottelijat turnauksen ulkopuolelta.”

Millainen vastustaja hän on? 

”Vastustajana hän on todella taitava painija joka osaa hyvin pystyä ja jaksaa painaa täydet erät.”

Missä olet häntä parempi? 

”Uskon että minulla on enemmän aseita jokaisella osa-alueella. Hän on erittäin hyvä muutamalla osa-alueella, mutta niin kuin sanoin, minulla on paljon ansoja jokaisella osa-alueella.”

Miten ottelu päättyy? 

”Ottelu päättyy siihen että hän tekee virheitä useammin ja löydän voiton pystystä tai matosta, missä ikinä se onkaan.”

Mitä haluat sanoa Mokaeville ennen ottelua? 

”En malta odottaa meidän kohtaamista. Toivottavasti pysymme terveinä.”

Voitto Muhammad Mokaevista olisi Abdul Husseinille todella arvokas ja myös täysin toteutettavissa. On selvää, että voitto ei tule helpolla, mutta samalla on syytä ottaa huomioon, että espoolainen on parhaimmillaan kovan paineen alla. Tämän lisäksi ”ABBA” on äärimmäisen taitava ja monipuolinen vapaaottelija, jota voi helposti sanoa edelleen yhdeksi lupaavimmista ammattilaisistamme. Ottamalla voiton Mokaevin kaltaisesta suuresta nimestä Hussein nostaisi edelleen osakkeitaan ja tulevaisuus näyttäisi entistäkin valoisammalta.

Ottelu otellaan osana Brave CF 49 -iltaa ja se on tuttuun tapaan katsottavissa Braven oman suoran lähetyksen kautta osoitteesta bravecftv.com. Ottelu on kaavailtu illan kolmanneksi viimeiseksi ja kaiken kaikkiaan illan aikan nähdään 13 ottelua, mikäli peruuntumisia ei tule.

Teksti: Jyrki Nurminen

Kuva: Brave Combat Federation

Yksi kommentti artikkeliin ”Abdul Hussein superottelustaan: ”Ottelu päättyy hänen virheisiinsä”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s