Asiantuntijaraadin tulosveikkaukset: Abdul Hussein vs Muhammad Mokaev

Luvassa on äärimmäisen tasokas ottelu, kun huipputaitavat Abdul ”ABBA” Hussein ja Muhammad Mokaev suljetaan häkkiin.

Espoolaisottelija selvitti puntarin ammattilaisen ottein ja nyt on jäljellä enää otteleminen. Kuva: Abdul Hussein

Tästä artikkelista löydät vapaaottelun parissa työskentelevien asiantuntijoiden tulosveikkaukset ottelusta Abdul Hussein vs Muhammad Mokaev. Otimme yhteyttä henkilöihin, jotka tuntevat Abdul Husseinin hyvin ja pyysimme heitä kommentoimaan huomista superkuumaa kohtaamista kahden maailmanmestarin väillä. Lue alta, mitä vapaaottelun viisaat tietäjät näkivät kristallipalloistaan tapahtuvaksi.

Jaakko Dahlbacka

”Abba voittaa, koska sillä on useampi osa-alue millä on hiton hyvä, eikä Abban puntti tutise koskaan.” Dahlbacka valmentaa ammatikseen vapaaottelijoita Loop Martial Artsilla, on kamppailu-urheilun monitoimimies ja tuntee Husseinin ottelutyylin perinpohjaisesti.

Antti Latva-Kyyny

”Abban vastustaja on ilmeisen pätevä, mutta mies ei ole kohdannut ammattilaisena vielä ketään lähellekään espoolaisen tasoista. Mokaev on ulottuva ja hyvä kaikessa, mutta paini taitaa olla englantilaisen vahvin osa-alue. Abba on haialtaalta kantautuneiden tietojen mukaan vähemmän yllättävästi aivan jäätävässä iskussa.

Ottelusta tulee todennäköisesti tasainen ja se tulee varmaankin ratkeamaan siihen pääseekö ulottuvampi Mokaev toteuttamaan itseään raastavalla alistuspainilla, vai tekeekö Abba vain ihan mitä tahtoo ja missä tahtoo. Veikkaan jälkimmäistä vaihtoehtoa, Abba UD”, itsekin Husseinin pystyosaamista hionut Latva-Kyyny ennakoi ottelun lopputulosta. Latva-Kyynyllä on hyvä käsitys Husseinin pelikirjan saloista.

Joni Salovaara

”Kun Abba ottelee, niin keskeytysvoitto on aina helppo veikkaus, mutta erä on hankalampi ja riippuu jo vähän vastustajastakin. Veikkaan siten kolmatta erää.”

”Abballa hieno tilaisuus otella kansainvälisesti kovatasoista, painivoittoista vastustajaa vastaan ja testata omaa loputonta tekniikkapankkiaan. Abba on kovassa vireessä. Hienoa, että pääsee vihdoin ottelemaan pitkähkön ottelutauon jälkeen ja vieläpä huippuvastustajaa ja toista maailmanmestaria vastaan. En nyt äkkiseltään muista yhtäkään aiempaa, IMMAF-mestareiden välistä ammattilaisottelua. Yksi sulka siitäkin Abballe”, Salovaara suitsii entistä suojattiaan. Salovaaran ja Husseinin yhteinen harjoitteluhistoria Espoon Kehähaiden salilla on merkittävän pitkä ja olipa Salovaara mukana reissussa, kun Hussein aikanaan voitti amatöörien maailmanmestaruudenkin. Asiantuntijaraadista Salovaaralla ja Husseinilla on pisin yhteinen historia.

Mikko Rupponen

Rupponen vastaa vapaaottelijoden valmennuksesta Espoon Kehähaiden salilla. Rupponen on jatkuvasti tekemisissä Husseinin kanssa ja on varmasti yksi parhaiten Husseinin osaamistason tuntevia henkilöitä. Hän on asiantuntijoistamme viettänyt eniten aikaa valmentaen Husseinia. Vapaaottelutietämyksensä lisäksi mies selvästi tuntee myös kaunokirjallisuuden kirkkaimmat helmet. Alta löydät taiteilija Rupposen näkemyksen huomisesta kohtaamisesta:

”Suurta ajattelijaa Frank Milleriä lainaten:

Tämä ei ole mutakuoppa.
Tämä on leikkauspöytä.

Ja minä olen kirurgi.


Abba by MMA-paini. Saat viedä pankkiin.”

Tätä uutista kirjoittaessa molemmat ottelijat ovat suoriutuneet painonvedosta ja ottelu voi näin ollen toteutua. Ottelu käydään torstaina 25.3. ja se on katsottavissa osoitteessa bravecftv.com. Katsominen vaatii rekisteröitymisen, mutta lähetys on ilmainen. Mikäli sinua kiinnostaa lukea tarkemmin Abdul Husseinin omista näkemyksistä tästä ottelusta, niin sen voit tehdä tämän linkin kautta.

Teksti: Jyrki Nurminen

Kuva: Abdul Hussein

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s