Jerry Kvarnström täysin purjein myrskyn silmään

Jerry ”AD/HD” Kvarnström hyppää jälleen kovaan haasteeseen vailla pelkoa tulevasta.

Alioune Nahaye vs Jerry Kvarnström on illan pääottelu. Onnistuuko suomalainen pilaamaan ranskalaisten illan? Kuva: MMA GP

Yksi Suomen aktiivisimmista ammattilaisvapaaottelijoista, Jerry Kvarnström (15-17-0) tarttuu ottelumahdollisuuksiin kuin takiainen isoisän islantilaiseen villapaitaan. Viime vuonna turkulainen otteli neljästi, se on tilasto jota hyvin harvalla vapaaottelijalla on näyttää. Tuo tilasto rakennettiin kuitenkin kalliilla hinnalla, sillä neljästä kamppailustaan Kvarnström hävisi jokaisen.

Kvarnström kohtaa tulevana torstaina 8. huhtikuuta Mixed Martial Arts Grand Prix 2 -illassa Alioune Nahayen (9-2-0). Ottelu on ranskalaispromootion Pariisin illan pääottelu, jonne suomalainen on luonnollisesti houkuteltu häviäjän paikalle kotihäkin ottelijan uraa rakentamaan noin kahden viikon varoitusajalla.

Alioune Nahayen ammattilaisuran kehitys on ollut nousujohteista ja viimeisestä viidestä ottelustaan hän on voittanut neljä. Kvarnströmin vire puolestaan on valitettavan mollivoittoinen, sillä viimeisen viiden ottelun saldo on neljä tappiota ja yksi voitto. Tilastot eivät aina kuitenkaan kerro koko tarinaa ja hyvänä päivänä turkulaisella on sauma yllättää fransmanni vahvalla painiosaamisellaan. Voittoon tarvitaan nappisuoritus, sillä pistetuomion varaan voittoa ei voi laskea illassa jossa kaikki muut 11 ottelijaa ovat ranskalaisia.

Nahaye on pääasiasiallisesti pysyottelija, mutta hänen voittosarakkeensa yhdeksää merkintää kaunistaa viiden tyrmäysvoiton lisäksi myös neljä voittoa eri lopetusotteilla. Molemmissa tappioissaan ranskalainen on otellut täyteen aikaan. Toisin sanoen hänellä on 100% lopetustilasto ja häntä ei kukaan ole vielä onnistunut nujertamaan ennen kolmannen erän kellon kuminaa. Kvarnströmin paras mahdollisuus voittoon lienee onnistunut alasvienti ja aggressiivinen mattopaini, joka päättyy siihen, että turkulaisen käsi tukkii verenkierron Nahayen kaulan verisuonistosta hetkellisesti. Helppoa se ei kuitenkaan tule olemaan.

Pariisin esikaupunkialueen otteluilta on katsottavissa PPV-suoratoistona hintaan 8,99 torstaina 8. huhtikuuta.

Teksti: Jyrki Nurminen

Kuva: MMA GP

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s