Omar Tugarev malttamattomana revanssiotteluun virolaista härkää vastaan

Omar Tugarev kohtaa King of Kings promootion KOK 89 -illassa tutun vastustajan, kun hän ottaa mittaa virolaisesta Sergei Strinzasta. Tällä kertaa ottelun on kuitenkin määrä edetä Tugarevin komennossa.

Omar Tugarev ei haasteita kavahda. Hänelle painoluokkaa ylempi vastustaja on vain uusi mahdollisuus. Kuva: Jarno Nurminen

Kotimainen kamppailuskene kärsii vielä voimakkaasti pandemian mukanaan tuomista rajoituksista, joten aktiivisesti otteluissa viihtyville ainoa mahdollisuus on matkata sinne missä otteleminen on mahdollista. Junioreiden SM-kultamitalille 2019 yltänyt Espoon Kehähaiden Omar Tugarev sai mahdollisuuden otella tiimikaverinsa Lasse Strömbergin ohella King of Kingsin Tallinnan illassa ja siihen mahdollisuuteen tartuttiin.

Espoon haitankissa taitojaan kultivoiva Tugarev on viime aikoina otellut enimmäkseen painoluokassa 70,3. Hän päätti kuitenkin tällä kertaa otella pykälää ylempänä 77,1 kiloisissa, jotta tiimikaveri Lasse Strömbergille aukesi paikka alempaan painoluokkaan. Tallinnan ryöstöretkelle ottelijoiden lisäksi lähtee matkaan Espoosta tarkkaan valittu erikoisjoukko. Ikuisen Peruskurssin saamien tietojen mukaan iskujoukko koostuu ainakin vapaaottelun maailman mestarista, euroopan mestarista sekä hallitsevasta Suomen mestarista. Operaattorit tunnetaan myös koodinimillä ABBA, Antinmaa Antinmaa sekä Max.

Otimme yhteyden Tugareviin ja selvitimme nuorukaisen tarkkaan varjellut metkut lauantain varalle:

”Todella hyvä fiilis, että pääsen näyttämään omat taitoni isossa tapahtumassa. Olen innoissaan tästä mahdollisuudesta ja en malta odottaa sitä hetkeä kun pääsen kehään”, Tugarev kertoo tunnelmistaan otteluviikolla. Ilta on näkyvyydeltään hyvin poikkeuksellinen amatööriottelijoille ja jo kokemuksena se on arvokas jatkon kannalta.

Tugarevin vastustaja on kotikulman ottelija, mutta hänet on nähty aiemmin ottelevan myös Suomessa. Kaksikon aiempi kohtaaminen ei aiheuta Tugareville lisäpaineita, vaan tilanne on itse asiassa päinvastainen. ”Strinza on hyvä vastustaja olen otellut hänen kanssaan aiemmin. Silloin ottelu ratkesi hänen hyväkseen hajaäänin. Olen mennyt todella paljon eteenpäin ja se tulee näkymään ottelun ensimmäisestä sekunnista viimeiseen sekuntiin.”

Sergei Strinza antamassa kehonkoostumusnäytettä tohtori Tony Kianderin avustuksella MMA Bash 22 -tapahtumassa viime lokakuussa. Kuvan vasemmassa laidassa oleva Omar Tugarev ei vaikuta hämmästyneeltä. Kuva: Jarno Nurminen

Otteluilta on katsottavissa osoitteessa kokfights.tv 6,99 euron hintaan. Illan on määrä alkaa kello 17.00 Suomen aikaa lauantaina 5. kesäkuuta.

Teksti: Jyrki Nurminen

Kuvat: Jarno Nurminen

Yksi kommentti artikkeliin ”Omar Tugarev malttamattomana revanssiotteluun virolaista härkää vastaan

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s