King of Kings 89 – suomalaisten maihinnousu Tallinnassa

Kings of Kings 89 -tapahtumassa nähdään jopa viiden suomalaissoturin esiinmarssi tulevana lauantaina.

Tallinnassa nähdään jopa viiden suomalaissoturin taidonnäytteet yhden illan aikana. Kuva: KOK Fights

Uutisoimme aiemmin, että kaksi suomalaista amatöörivapaaottelijaa lähtee Tallinnaan KOK 89 -iltaan suureen näytönpaikkaan. Kaksikon lisäksi myös kolme pystyottelutarituria lähtevät matkaan kilvoittelemaan nuoratussa neliössä. Tämä kolmikko on Oskari Holmberg, Kristoffer Björkskog sekä Miina Sirkeoja. Ottelut otellaan K1 potkunyrkkeily -säännöin.

Oskari Holmberg (Vantaan Kamppailukeskus) kohtaa Ott Remmerin, joka voitti KOK 85 -illan turnauksen finaaliottelussa Niko Korventauksen väkevillä alapotkuilla. Remmerillä on urallaan 37 ottelua, joista hän on vottanut 26. Holmbergin ammattilaisura on toistaiseksi merkittävästi lyhyempi, sillä tämä ottelu on hänelle vasta toinen järjestyksessään. Ottelun painorajaksi on sovittu 75 kiloa.

Kristoffer ”Krasti” Björkskog ottaa mittaa Dovydas Rimkusista. Rimkus on sijoitettu promootion rankingeissa sijalle neljä, kun suomalaisen sijoitus on tällä hetkellä kymmenes. Björkskog on otellut ammattilaisena 11 kertaa voittaen otteluistaan kymmenen. Liettualaisen rekordissa on kuudesta ottelusta kuusi voittoa. Björkskog on Espoo Thaiboxing Clubin omistaja sekä päävalmentaja ja kaiken kaikkiaan mies on otellut noin 50 ottelun verran. Kokemuksen puutteeseen tämä ottelu ei tule kaatumaan. Ottelun painoluokkaa ei ole tiedotettu.

Miina Sirkeojan (0-1-0) taistelupariksi on valikoitunut virolainen Okva Maarja (4-1-0). Myös Sirkeoja (Chitalada Finland) on hyvin kokenut kamppailija useilla kymmenillä otteluillaan. Sirkeojan thainyrkkeilydebyytti nähtiin jo yli kahdeksan vuotta sitten ja hän on kaksinkertainen thainyrkkeilyn Suomen mestari. Lisäksi Sirkeoja on edustanut Suomea thainyrkkeilyn MM-kilpailuissa. Ottelun painoluokkaa ei ole tiedotettu.

Otteluilta on katsottavissa osoitteessa kokfights.tv 6,99 euron hintaan. Illan on määrä alkaa kello 17.00 Suomen aikaa lauantaina 5. kesäkuuta.

Teksti: Jyrki Nurminen

Kuva: KOK Fights

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s