Anton Kuivanen aikoo maalata mestariteoksen Sofian illassa

Anton Kuivanen valmistautuu taistelemaan mestaruudesta Bulgariassa. Kuivanen on valmis maalaamaan mestariteoksen, jota kelpaa ihastella vielä vuosien jälkeenkin vapaaotteluentusiastien toimesta.

Anton Kuivanen palaa kahden vuoden ottelutauolta innoissaan ja valmiina. Kuva: Jarno Nurminen

Harvassa ovat ne kotimaisen vapaaottelun ystävät, jotka eivät Anton Kuivasen (26-12-0) otteita häkissä olisi ihastelleet vuosien varrella. Kuivanen on edustanut maatamme niin Cage-organisaation keulakuvana, voittavana UFC-ottelijana kuin legendaarisen Pancrase-promootion valloittajanakin. Maamme yksi kirkkaimmista tähdistä kipuaa jälleen häkkiin melkein kahden vuoden tauon jälkeen, kun hän kohtaa entisen KSW-promootion mestarin Artur Sowińskin (21-13-0) EFM Show 2 -illassa Bulgariassa.

Ottelu kamppaillaan syyskuun 11. päivä ja se on Kuivasen uran ensimmäinen ottelu, jonka suunniteltu kesto on 5×5 minuuttia. Ottelun panoksena on promootion kevytsarjan mestaruus.

Haastattelimme nykyään Primus Fight Teamin päävalmentajana toimivaa Kuivasta ottelun alla. Haastattelu on kaksiosainen ja tässä ensimmäisessä osassa keskitytään tulevaan otteluun. Katso videohaastattelu alta.

Anton Kuivanen videohaastattelussamme.

Teksti ja haastattelu: Jyrki Nurminen

Kuva ja video: Jarno Nurminen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s