Ville Mankinen siirtyy 03 Fight Teamin ammattilaistalliin

Ville Mankinen ja 03 Fight Team ovat solmineet sopimuksen.

Ville Mankinen on viekas ja vaarallinen vastustaja myös selältään. Kuva: Jarno Nurminen / Nurminen Visuals

Ville ”GOAT” Mankinen (3-2-0) on vapaaottelun ammattilaistalli 03 Fight Teamin uusin kiinnitys. Mankinen on hyvässä nosteessa oleva nuori ottelija, jolla on nyt ammattilaisuran tahmean alun jälkeen kolmen voiton putki. Viimeisin voitoista tuli huhtikuun lopulla CAGE 54 -illassa, jonka yhteydessä haastattelimme Finnfighters’ Gymiä edustavaa turkulaisottelijaa. Katso haastattelu alta.

Ikuinen Peruskurssi sai tiedon 03 Fight Teamin ja Mankisen sopimuksesta ennakkoon ja taltioi molemmilta tahoilta lyhyet kommentit uuden yhteistyön kunniaksi. Sairastapauksen johdosta uutinen julkaistaan viiveellä. 03 Fight Teamin nokkamies Aleksi Toivonen kommentoi tiimin tuoretta kiinnitystä seuraavin sanankääntein:

”GOAT” Mankinen on osoittanut muutamassa viimeisessä ottelussaan, mihin mies todella kykenee. Ville on mahtava lisä 03 Fight Teamin rosteriin ja odotamme innolla, että pääsemme työskentelemään Villen valmentajien kanssa sekä puskemaan miehen uraa ja kehitystä seuraavalle tasolle.

Mankinen kävi myös viimeisimmällä 03 Fight Teamin leirillä antamassa näyttöjä osaamisestaan. Koimme jo silloin, että Ville sopii sekä asenteen että osaamisensa puolesta hyvin porukkaan.”

Lähestyimme myös turkulaisottelijaa ja pyysimme tunnelmat tiivistettynä. Näin Ville Mankinen kommentoi luonnehti tunnelmiaan:

”Tietysti hyvällä fiiliksellä ja täynnä intoa. 03 Fight Teamin kanssa pääsin valmistaumaan jo maaliskuussa Pajulahden treenileirillä ennen viime ottelua Cage 54:ssa. Hyvä ja ammattitaitoinen porukka kasassa. 

Nyt pääsen myös jatkossa olemaan mukana 03 Fight Teamissa, joka tulee viemään omaa harjoittelua ja urakehitystä vielä askeleen parempaan suuntaan! Kannattaa laittaa kalenteriin 3.9 ja tulla Cage 55:een katsomaan uuden yhteistyön tuloksia.”

03 Fight Teamista voit lukea kattavammin tästä uutisestamme, joka julkaisiin joulukuussa juuri kun uusi ammattilaistiimi oli perustettu.

Teksti: Jyrki Nurminen

Kuva: Jarno Nurminen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s