Olli Santalahti kohtaa libanonilaisen puskutraktorin

Olli Santalahti (11-2-0) saa vastaansa 30-vuotiaan libanonilaisjyrän.

Kuuluuko Santalahden sotasuunnitelmaan puskutraktorin immobilisoiminen? Se jää nähtäväksi. Kuva: Jarno Nurminen

Uutisoimme hiljattain, että Olli Santalahti solmi viiden ottelun mittaisen sopimuksen bahrainilaisjätti Brave Combat Federationin kanssa. Ensimmäinen ottelu tulee hyvin nopealla aikataululla, sillä turkulainen kipuaa häkkiin jo 18. maaliskuuta Bahrainissa Brave CF 48 -illassa.

Santalahden debyyttiottelu Bravessa otellaan catch weight -painoluokassa 77,0 kiloa. Vastakkaiseen kulmaan astelee 7-3-0 -listainen Georges ”The Lebanese Bulldozer” Eid, jonka oli alunperin määrä otella David Jacobssonia (8-3-0) vastaan. Santalahdelle ruotsalaisen estyminen oli iloinen uutinen, libanonilaiselle ei niinkään. Puskutraktori saakin nyt vastaansa kokeneemman ja fyysisemmän turkulaisen Svea-mamman kasvatin sijaan.

Tiedustelimme suomalaisottelijan ennakko-odotukset tulevasta vastustajastaan. Lue alta, mihin turkulaisleirissä ollaan kiinnitetty huomiota:

”Georges Eid vaikuttaa aika pystypainotteiseilta ottelijalta. Lähden ottamaan häneltä alkuun luulot pois pystyottelussa kovalla tempolla, mutta enköhän minä hänet jollain lopetusotteella kuitenkin voita. Olisi toki hienoa saada ottelu lyötyä kesken pystyssä tai matossa, mutta epäilen vahvasti, että tulen kaivamaan kuristusvoiton jostain lähitilanteesta. Uskon, että tämä ottelu tulee päättymään jo ensimmäisessä erässä, mutta ei minua haittaa vaikka se käytäisiin täyteen aikaankin.”

Libanonilaisen ei kannata jäädä tämän jäänmurtajan alle, mikäli mielii poistua häkista omin avuin. Kuva: Jarno Nurminen

”Olen saanut koko koronajan harjoitella täydellä teholla ja parantaa vanhat vammat kuntoon. Pääsen nyt siis ensimmäista kertaa noin puoleentoista vuoteen ottelemaan ehjänä, joka on tietysti hyvä asia, ”Santalahti avaa hyvää tilannettaan.

Mukaansa Bahrainiin Santalahti saa kokeneen konkarin, Timo-Juhani Hirvikankaan. ”Tipi onkin jo ehtinyt syventyä tarkemmin tulevaan vastustajaan ja lisäksi Tipillä on osaamista pystyssä sekä hän on lukkopainin erikoismies, eli arvokas lisä huoltojoukkoihini. Yhdessä Tipin kanssa saamme Bahrainissa juonittua sotasuunnitelmat kuntoon ja vastustajan pakettiin.”

Brave CF 48 -ilta otellaan torstaina 18.3. ja se alkaa 19.00 Suomen aikaa. Santalahden ottelu on ennakkotietojen mukaan illan kolmanneksi viimeinen. Ottelu on mitä todennäköisimmin katsottavissa organisaation oman Brave TV:n kautta suorana verkossa.

Teksti: Jyrki Nurminen

Kuvat: Jarno Nurminen

Yksi kommentti artikkeliin ”Olli Santalahti kohtaa libanonilaisen puskutraktorin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s